Zeta Yada Kappa ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar konu açmayalı uzun zaman oldu bi sorayım dedim :)

Gemi : Aegis + Goliaht
    Silah ve kalkan : 7 LF4 + Full LF3 + Full kalkan + Full hız
    Diroitler : 8 İris + Apis + Zeus ( hepsi 3 level apis 16 level ) + 18 havoc + 2 hercules
    Arge : 30 kalın sıkma + uzalylı avcısına doğru ilerlemekte.
    Uçuş düzeni : Kalp + Güve
    Tasarımlar : Aegis elite

Şimdi ben kappa yapıp herculesleri ve lf4 leri arttırsam mı gelen uriyle de geliştirme mi yapsam yoksa zeta yapıp gelen uriyide kutuya verip tek zetada 57 kutu oluyor biriktirip 300 kadar kutuyu lf4 günlerinde açsam mı lf4 e ihtiyacım var çünkü ama aynı zamanda geliştrimeye de (irisler patlamıştıda) Şimdiden sağolun

2. Kappa hem lf4 alma şansını arttırırsın hem hercules fullersin zaten paladasın gelen uriyide biriktir lf4 gününde kutu al aç indirim alırsan çok daha fazla kutu alırsın

3. o kadar Havoc'un varken yine Zeta yapmak ayıptır günahtır
    Zeta ve kutu işini boşver , zaten 2 Hercules yapmışsın bunu 10 yapana kadar Kappa yapmaya devam et şansına bağlı ama en az 3-4 lf4 çıkartırsın , gelen uriyi de biriktir zaten pek birşey gelmiyor sende palladium topladığına göre uri kenarda dursun , Epsilon'dan devam edersin.
    aslında diroitlerin patlaması kötü olmuş illaki onların seviyelerini arttırmalıyım diyorsan Zeta değil de Alfa Beta Gamma yapsan daha iyi olur , Zeta yı aklından çıkar insaf 18 nedir hüzünlendim şimdi :D

4. Fakirle konuşmak başka oluyor :D hala 9 havoc mu var :D İstersen veriyim 8 ini sende bana 8 lf4 ver :D Neyse şaka bi yana da ben lf4 leri full kapıdanmı fulleyecem ? Bence zeta ve kutu işi mantıklı hem herculesleri 10 yapmak baya zor olur gelen uriyide geliştirmeden başka bişeye harcama şansım yok :) Biriktiriyim doğru sölüyorsun ama epsilondan da lf4 çıkarmak zor diye duydum 12 / 2 yapanlar var ama benim gibi 25 zetada 18 havoc çıkaran birine sökmez :D Kutudan lf4 çıkarmak nasıl bişey acaba hiç yaşamadım :D

-Andromeda- Buraya modum buraya ooo havaya havaya eller eller havaya andormeda mod burayaa burayaa !! :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2014
    -Andromeda- bunu beğendi.
  5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Biri beni anmış sanki gelsin hayrola :D

6. napıyım modum siz bide fikir verin :D

7. Nazarlık o nazarlık ! :D
    Şaka bir yana 2 haftadır pek girmiyorum çalıştığım için , zaten o kadar Zeta yapıp Havoc çıkaramayınca hevesim de kırıldı :oops:
    Kutudan LF-4 çıkarmayı bana sor gereksiz yere LF-4 çıkmaya başladı bana :cool:

8. peki ben ne yapıyıım kappaya devam mı :D

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Zor. Bir durum bence hercules fulle gelen uri ile de kalkanları Droitleri ve roket atarı geliştir geliştirmeler ve hercules ler bitince istersen zeta yapıp lf4 gününde kutu açabilirsin ben olsam öyle yaparım :)

Edit : lazerlerden de sadece lf4 leri geliştir :)

10. Kappa yap herc vermese bile LF4 şansın olur hala kappa da sanırım 25 kutu oluyo kapı başı hem şp tp filan daha fazla yerinde olsam kappaya yüklenirdim :)

11. 25 kutu vermiyor ama uriyide kutuya yatırırsam 25 kutu evet ama geliştirmeler ne olcak :)

12. git 4 saat palada 2 saat x-6 da kasıl gelen uriyi geliştirmeye gg yi kappaya yatır kappadan gelenleri kutuya yatır bunuda mı ben söylüyeyim ?

13. eymansul08

eymansul08 User

şu benim soruma cvp verecek yokmu?

14. biz senin gibi FİLM izleyerek kasılmıyoruz kardeşim :) sadece pala topluyorum cubi falan sıkıyo

15. sende izle onudamı ben söylüyeyim :D

16. Kappa yapmalısın. HAVOC Diroit Tasarımından 18 tane var yani en azından 1 hangarı doldurmuşsun ve tavsiyem HERCULES Diroit Tasarımına yönelmelisin. Bunu söylüyorum, çünkü sen HERCULES için kappa yaparken ister istemez LF-4 te çıkaracaksın. Ayrıca Kappa Kapısı nı tamamlayınca 5 anahtar geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Onları da değerlendirebilirsin. Gelen Uridium la LF-4 günü ayarlardan "Yeşil Ganimet Anahtarını otomatikman satın al." ı aktifleştirirsin. Açamadığın kutular ziyan olmaz böylece ve eğer arta Uridium kalırsa Geliştirme Saati nde öğelerini geliştirirsin. Çok uzun yazmışım sanki ama değer umuyorum. Yine de sen bilirsin. İyi forumlar.

17. 5 anahtardan ne çıkıcak ki :) Sağolasın fikrin için ama birde kronosuda yapmadım ben tüm kapıları + kronosu yapınca 325.000 uri olucak tabi kronos gününde yapmayacağım kapıları daha fazla uri gelsin diye bu 325 k yı nasıl değerlendireyim

18. Arkadaş basit işte.

Full Kappa yapıcan

Lf4 ve Hercules leri alıcan :)

Birde Kutu aç derim Her şey çıkar içinden lf4 şansına belki Sentinel falan karlı iş yani.

19. Kappa tartışmasız

20. Sağolun peki bu gemi kamisiz aegis + seprom + x2-x3 kronosu yapabilir mi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.