Destek Zeta yapabilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve börtecineee1453 tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ararkadaşlar ben zeta yapmak istiyorum fakat ekipmanlardan pek emin olamıyorum. Gemimin özelliklerini söyleyeyim;

Gemi : Goli
    İris : 8
    LF3 : 9
    B0-2 : 4
    Pet : 4. Seviye
    1x ile ortalama 3k vuruyorum sizce zeta yapabilir miyim? Yaklaşık 40k 2x cephane var. Argem yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. RexMarium

RexMarium User

Merhaba ,Petinizin 4.seviye olduğunu yeni farkettim.O yüzden düzenledim :) Belirli bir bölüme kadar ilerletebilmeniz mümkün. Ancak son bölümde İnsta Kalkanlı Devourer ve yanındaki koruyucu yaratıkları katletmek için daha fazla kalkana ihtiyacınız olacaktır bence. Bo2 sayınızı arttırıp , denemenizi öneririm. İyi Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

peti 8 level yapin ve kamikaze 3 alin o arada lf3 sayisinizi 20 nin ustune cikarin sonra girin

4. Teşekkür ederim. Şuan zaten LF3 kasıyorum biraz lf3 yaptıktan sonra hemen pete yönelicem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.