Destek Zeta Yapabilir Miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve börtecineee1453 tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam-ün aleyküm öncelikle. Arkadaşlar şuanda zeta 100/111 de sizce zetaya mı yükleneyim yoksa alpha beta falan mı yapayım? Gemi Özelliklerim ;

İris : 8
    LF3 : 23
    LF4 : 2
    Gemi : Goliath
    Hız : Full
    B02 : 6
    Pet : 8 Level 3 kami var

Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirim.

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bu ekipmanla bahsettiğin 3 kapıyıda yapabilirsin betada biraz zorlanabilirsin ama yapılır genede argeni yazmamışsın eğer 24 ten az ize mutlaka zeta yap ordan gelen dosyalarla arge yaparsın ayrıca gelen 25 anahtara apis zeus gününde kutu açar 9.ve 10. irise parça çıkartırsın 35k uriyede ekipmanlarına yada petine harcayabilirsin

3. Hocam arge çok düşük şuanda arge 4 ve 15k uri var %30 indirimle 70 tane alabiliyorum sizce 15k uriyi dosyaya yatırayım mı ?

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen sen yatır o uriyi argeye artık 24 e kadarda arge al uriyle

5. Teşekkürler :)

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Beta ve Zeta sizi bu durumda zorlar bence arkadaşımız dedi gibi argenizi 24 yapmaya çalışan.

Iyi Forumlar

7. senberk99

senberk99 User

ben rahatca yApArsiniz diye dusunuyorum

8. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

bence de zeta yı yapabilirsin biraz uğraştırır ama bence değecek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.