zeta yapabilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *Mrs tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Mrs

*Mrs User

merhaba arkadaşlar gemim goliath 8 iris 31 lf3 21 tane bo2 var hızlar full elit pet 9 lvl kami 3 oto yağma 3 ve ticaret 3 var.alpha beta ve gamma kapılarını yaptım gammada biraz zorluk çektim ve lazerlerimi proyla besledim onuda geçtim gemide vip vardır sizce zetayı yaparkan zorlanırmıyım veya yapabilirmiyim vede bana özel bir konfi söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim. arge sayım 18 ama seprom yavaş ürettiği için 3 tanesini vereymiroum kalkan sıklıgını 5/5 yaparım 3 güne

2. Sky34

Sky34 User

Bnm gemide sana yakin gamayi bitiren bitiren birisi zeta çocuk oyuncağı gelir alfa ayarında bir kapı zeta +1 kerede epsilon yapmanın tavsiye ederim ilk yapısında lf4 geliyor 1tane kolay gelsin

3. *Mrs

*Mrs User

peki teşekkür ederim aklında bir konfi var mı peki ? zetayı ilk defa yapanlara 1 tane havoç vermiyolar mı ?

4. ZupawN

ZupawN User

Guve ucus duzenine sahipseniz, full lazer full hiz yapmanizi oneririm. Kamikaze kullanmak icin 21 kalkani da kullandiginiz bir konfi yaparsaniz, kami atmak icin kalkan doldurmak zorunda kalmazsiniz. Kolay bir kapidir rahatlikla yaparsiniz. Iyi oyunlar...

Son düzenlenen: 27 Ekim 2015
  5. *Mrs

*Mrs User

çok saolun sepramlar bittiği zaman güve uçuş düzeninden alırım dediğinizi yaparum. saolun sziede iyi oyunlar konu kilitlenebilir

6. kendini bukadar ezme bende 1 ıris var 3-4 ıris 15 lf3 olunca zeta yapmayı planlıyorum ama x3 çakacam

7. Zeta gammadan çok kolay. Kamide var diyorsun son 2 bölüm hariç lazer atmadan bile kamiyle yaparsın ama yinede güveyle girip son 2 bölüme kadar öyle devam etmeni tavsiye ederim.

Son bölümde biraz normal, boss ve uber npcler geliyor, o yüzden seprom + x3 saklaman iyi olur.

Son bölümde sırayla gelen npcler;

Bunlar devourer etrafında geliyor ve devourer instalı oluyor önce bu npcleri kesmen gerekir.

Ek: Devourer 10-15k gibi bir şey vuruyor.

8. Merhaba, öncelikle zeta kapısı çok kolay bir kapı yaratıklar bile sıra halinde geliyor buda size zaman kazandırıyor diyebilirim, ben 31 lf3 8 iris ful hız ve ful elit kalkan gamayı bile bu şekilde daha dün bitirdim zeta çocuk oyuncağı diyebilirim

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kardes zeta o kadar buyutulecek bir kapi degildir.Alpha duzeyinde ama bi tık daha zor bi kapıdır gammayı yaptıysan zetayı hayli hayli yaparsin ilk yerleri kamiyle geç en son instalı yaratıklarda seprom çek x3 sık arkadasin dedigi gibi bide guveyle gir

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuz isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.