Zeta zor açılıyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Allergichen tarafından 20 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. %25 indirimle 28/111 olan kapı 2300 civarı GG yedi. 1200-1500 civarı açılan bu Zetayı ben niye zor açıyorum ? İlk kapı da 2300 yemişti. Nasıl bir iştir bu ? Kalan 65 bin uri (1200GG)'yi de bastım 74/111 oldu. Geri kalan parçalara da 1500 isteyecek. Olmaz olsun böyle şey ya resmen soyuluyoruz arkadaş paramızla da rezil oluyormuşuz bu oyunda.

2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Galaksi kapıları açılırken şans faktörüyle birlikte çarpan tutturmak çok önemlidir, biraz şanssız bir açılış olmuş sizin için. Ben şahsen parçalar yarıyı geçene kadar ve her çarpan geldiğinde çarpanı kullanıp 100lü olarak, devamında ise 10lu ya da 5li olarak basıyorum dilerseniz siz de deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Mineral bunu beğendi.
  3. ...VİP...

...VİP... User

dostum darkorbit evreninde şans diye bir illet var..şansın varsa 1200 gg de kapıyı açarsın..

Şansın varsa korsan sandıklarından apiste zeusta bulursun....şansın yoksa sinirlerinden dilini bile yersin...

Ben niye her şeyi şans faktörüne bağlamış bu illlet oyunu oynuyorum diye düşünürkende bulabilirsin kendini..

Kısacası benim 3500 gg ye zeta açmışlığım vardır..1300 gg ye de...bunun ortalaması 1800-2400 gg dir.altında açarsan sevin..üstünü geçersen kazık yedim diye üzül..

4. Daha önce verdiğiniz aynı tavsiyeye uyarak açıyorum zaten. Eskiden çarpan tutturmak daha kolaydı, sanki güzel bir ayar çekilmiş gibi çünkü tam çarpan basarken %90 Xenomit veriyor :x
    Bu oyunda hiçbir zaman şansım olmadı bıraktım yıllar sonra bir daha bakayım diye geldim, parayla şans artar sandım yine aynı, adamlar iliklere kadar sömürüyormuş oyuncuları :D

Sayfayı Paylaş