Zeta zorluk

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -BOMBASTİK-, Mar 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zeta yapmak için minimum ekipman nedir sizce

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Böyle bir seviye belirlemek çok zordur.Çünkü her ekipmanla zeta yapılabilir uzun sürse de .Ekipmanınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

zeta alpha kadar kolay bir kapi rahat yaparsin yani biraz bo2 15 lf3 falan rahat yaparsin

4. cumalo2727

cumalo2727 User

20lf3 15 b02 0 arge sepromsuz ucuz duzensiz petsiz goli ile yapmistim ilk sseferinde
    ha 6-7 saat surdu ama cahillik donemimdi o zaman yani kacarak yapilacak bi kapi
    ekipman sureyi kisaltiyor bence

edit:ama bayagi x3 sab harcamistim

5. Rehber

Rehber Guest

Zeta kapısı Alfa-Beta-Gama kapısına göre daha kolay bir kapıdır.

Yaratıklar bölüm bölüm geldiğinden fazla zorlanmassınız.

Keyifli Forumlar.

6. Ekipmanlar
    10 lf3
    10 b02
    1 iris 5 flax
    2 arge gemi gövdesi
    Kredili uçuş düzenleri

Bunlar bir de kamikaze 3 ile zeta yapılması mümkün mü

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Ekipmanlarınız biraz zayıf LF3 ve irislerinizin sayısını arttırabilirseniz daha kolay yaparsınız Zeta hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

iyi Forumlar.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta yapılması mümkünmü derken,tabikide mümkün.Fakat normal bir ekipmana sahip bir gemi ile 1 saat sürecekse bu ekipmanlar ile 3-4 saat sürer.

Kapıda kaybedeceğiniz zamanı kasılmanıza harcar iseniz daha kazançlı çıkacağınız kanısındayım.

Keyifli Forumlar.

9. Modum peki bu ekipmanların içinde kamikaze 3 olmasa yapılması mümkün mü

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tabiki de mümkün.Sadece biraz uzun sürebilir o kadar.

İyi forumlar

11. Vay be hiç düşünmüyordum:D Melter devourer falan korkutmuştu biraz. Peki uzun derken nasıl uzun vur-kaç taktiği ile mi uzar ?

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet vur kaç taktiği yüzünden uzuyabilir.Bundan da lazerlerinizi seprom besleyerek ve x2 veya x3 kullanarak kısaltabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Peki kapıdaki yaratıklar tamir oluyor mu

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kalkanları dolmaktadır fakat canları dolmamaktadır.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.