Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

2 .zetam 107/111 bu sefer buraya getirmem çok zor ve sıkıcı oldu sizce 100 lü bassam açılırmı ? çok endişeliyim açılsın artık :D:D

2. Merhaba,

Bir sefer basarsanız açılmaz. birkaç defa yüzlü basarsanız belki açılabilir.

İYi Forumlar.

3. 109 olunca bas 100lu :D

4. Kral-87

Kral-87 User

paladayım şu an az kaldı bakalım açılcakmı :rolleyes:

EDİT: bastım çıkmadı artık 5 li basıp x4 tutturmayı denicem bütün x ler x2 mermiye çıkıyo nedense...

Son düzenlenen: 17 Şubat 2015
  5. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Benim size tavsiyem 1 li basmanızdan yana olacak.

İyi Forumlar.

6. Kral-87

Kral-87 User

200 gg bastım 0 parça kapılarsa son parçalara kalınca insanı sinir ediyor ama palaya devam :D inş açıllır bidakine 4 defa x4 oldu ama hepsine xeomit mermi..

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Benim Forumda her zaman tavsiye ettiğim;

Kapılara 5 li olarak basmalısınız.Çarpan çıktığı anda hemen kullanın.

3-4 kez 5 li bastığınızda kapı parçası vermediğinde sayfayı F5 yaparak yenileyip tekrar deneyin.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Şubat 2015
  8. Kral-87

Kral-87 User

Ve mutlu haber geldi zeta açıldı ve bitirdim havoc vermedi ama ödülleri iyidi elimde toplamda 50k civarında uri var indirim paketi almayı düşünüyorum sizce bu urilerle ne yapmalıyım ben bununla 50 tane anahtar alıp apis günüde açmayı planlıyordum ama daha başka ne yapabilirim .. bu arada fikir için modlarıma teşekkürler... gemi ( çift hangar aegis goli . 31 lf3 , 1 lf4 , 18 bo2 , pet herşeyi full ( kami falan 3 ) arge 22
    yoksa birazdaha kasıp indirim paketi ile kıskaç mı almalıyım ?

9. zetaya devam durmadann...
    Önünuzde uzun zaman var zeta yapiniz surekli olarak epsilon kapisini yapmadiysaniz 1 defa yapiniz. ve zetadan gelen 25 anahtari harcamayiniz biriktiriniz toplu bir halde lf4 veya apis͵ zeus gunlerinde aciniz kutularinizi sansiniz daha yuksek olur ve ayrica korsan kutulari herkesi zirveye tasir gunde 3veya 4 defa alin hergun online olabiliyorsaniz kutu biriktiriniz bu kutular ile apisve zeusunuzu yaparsiniz lf4 cikarirsiniz ve tasarim filan ben tum goli yetenek tasarimlari kutulardan cikardim :)

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kıskaç iyi bir uçuş düzenidir.Almanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

11. Kral-87

Kral-87 User

tamamdır modum kıskaç için uri biriktireceğim bu arada zeta dan gelen anahtarlarla lf4 çıkardım :):):)

12. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başka sorunuz yok ise konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Kral-87

Kral-87 User

tamamdır modum konu kilitlenebilir .. ,bu gün baya mutlu oldum 14 anahtar 2 lf4 bitane daha çıkardım :):)

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.