Destek zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ÇAKAR** tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ÇAKAR**

**ÇAKAR** User

merhaba aynı kapıdan birini bitirmeden 2 kapıyı yan yana inşa edeceğimi biliyorum 2 zetayı inşa edip peş peşe girmek istiyorum şu anda görünüm şu şekilde

atlamayı hazırla dedikten sonra mı 2. kapı için enerji basmam gerekiyor yoksa demeden mi? dedikten sonra basmam gerekiyor sanırım ama emin olmak istedim?

2. Merhaba ,

Şimdi resimdeki gibi Zeta parçalarını tamamladığınız zaman Atlamayı hazırla kısmına bastığınızda x-1 haritanıza yerleştirilir. Onu yapmadan tekrar 111 parçayı tamamlayıp inşaatı bitirebilirsiniz fakat haritaya yerleştirmeyin. Haritaya yerleştirdiğiniz kapıyı yapıp bitirin ondan sonra beklemede olan kapıyı aynı şekilde haritaya yerleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 2.yide yerleştirince ilk kurduğun yok oluyordu galiba.

4. **ÇAKAR**

**ÇAKAR** User

modum o zaman şu şekilde mi yapacağım o resim benim hesaptan. şimdi atlamaya hazırla diyorum sonra 2. kapı için basmaya devam ediyorum 2. kapı tamamlanınca atlamaya hazırlaya basmıyorum 1. kapının bitmesini bekliyorum??

5. aynen öyle 2. kapıyıda tamamladıktan sonra inşa et deme 1. kapıyı bitir daha sonra 2. kapıyı inşa et ve kapıya gir.

6. Merhaba ,

Aynen dediğiniz gibi yapmanız gerekiyor. Sonuç olarak 2 kapı hazır oluyor fakat sadece bir tanesi haritaya yerleştirilip atlamaya hazır hale getirilebiliyor. Diğeri ise galaksi kapıları kısmında haritaya yerleştirmek için beklemede kalıyor. İlk haritaya yerleştirdiğiniz kapıyı bitirince galaksi kapıları kısmında bekleyen kapıyı haritaya yerleştirebilirsiniz. Onu yapmadan yine 111 parçayı tamamlayıp beklemede yine kapı oluşturabilirsiniz.

Haritaya yerleştirdiğiniz kapı bitmeden diğerini yerleştirmeyin çünkü birisi kaybolur diğeri gelir.

İyi forumlar.

7. **ÇAKAR**

**ÇAKAR** User

teşekkürler modum konu kapanabilir, olay anlaşılmıştır:p

8. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.