zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxxxhgxxxx tarafından 14 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxxxhgxxxx

xxxxhgxxxx User

17 zetadan 7 havoc aldım (son 5 zetadır alamadım). Sizce zeta yapmaya devam etmelimiyim yoksa irislerimimi geliştirmeliyim

2. devam ett zetadan gelen uridium ile de irislerini geliştir dostum

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sen çabuk pes etmişsin ben art arda 13 kapıdan alamamıştım 14. kapıdan aldım bence tamamlayana kadar devam et.

4. xxxxhgxxxx

xxxxhgxxxx User

tr1 vru yum kapıları uriyle açıyorum palladium eicin elinde ve eicede geçmeyi düşünmüyorum

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence devam et 17/7 gayet iyi. Zaten zeta olasılığının %33 olduğunu düşünürsek şanslısın bile diyebiliriz.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tabikide devam etmelisiniz.Bu kadar full havoc olmaya yaklaşmışken bırakmak yakışmaz :)

İyi forumlar

7. 31 de 8 gidiyorum kardeşim pes etme :))

8. SİSTEM

SİSTEM User

18 kapıda 2 , 32 kapıda 10 yaptım ard arda çıkmadığına üzülmeyin bir bakmışsınız üst üste çıkmış tamamlamışsınız.

9. 9. tasarımınızı kaçta aldınız? 31 de 8 sizce normal mi

10. SİSTEM

SİSTEM User

Sanıyorum 28.zetada almıştım.

11. anlıyorum hocam, peki çevrenizde en fazla kaçta tamamlayan oldu :)) 40 tan fazla duydunuz mu hiç?

12. SİSTEM

SİSTEM User

Benim klanımda bu güne kadar belki 300-400 arası kişi tanıdım hiç biri 50 kez yaparak tamamlamadı genelde 30-40 arası ve kimsedende duymadım 60 yada 70 kapı yapıpta tamamlayan ha olmuşta olabilir ama yalan olmasın ben hiç rastlamadım siz kapılarınızı öğlen yapın üst üste 2 zeta asla yapmayın günlük yada 2 günde bir birde strateji olarak kabul ederseniz ben genelde sol altta devoyu sabit olarak keserek yaptım bir kaçonda verdi ve aynı taktikle alanıda gördüm bakınız açık değil bug değil vermeyebilirde vermediğide oldu ama deneyin denemekten zarar gelmez.

13. bugün 5 kere ardı ardına yaptım ve vermedi.. :)) aslında verme oranını arttırmış oldum sanırım, dedikelrinizi dikkate alacağım hocam teşekkürler :)))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.