zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •●•ДŦД•●• tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. önceki zetayı 2000den fazla ggye açtım bundada 103parça oldu 2000ggde 300ggdir tek 1 parça çıkmıyor anlayamıyorum sistem bizi oyundan soğutmaya mı çalışıyor burgu vb saçmalıkları söylemiyorum bile sayelerinde 1vs1 atamaz olduk şimdi de bu kimse 2000ggden aşağı zetayı açamaz oldu suç mu işledikde darkorbite sevdalandık biz?

2. Merhaba ,

Genel olarak 1500-2000 civarında enerji ile açılabiliyor. Bazen durumlar değişebiliyor kesin bir enerji sayısı veremiyoruz.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Zetanin son parcalarini genelde 5 li 10 lu bas derler ama bence 100 lu bas carpana geldigi zaman kapiyi verebiliyo son 32 parcami 300 gg ye acmistim

4. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

aynen sonuna kadar haklısın bende 2500 gg açılmıştı bi kere

5. senberk99

senberk99 User

ben bir kere 2890 ggye actim.Tam oldugunu biliyorum cunku 25.000 gg toplamstm ve acildiginda 22.200 den az vardi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.