Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™Asi●Kılıç™ tarafından 26 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın arkadaşlarım bir sorum olucak bende 206.000 uridium var zeta 90/110 zetaya basiyimmi uridiumu yoksa kalsınmı veya palayamı gidiyim sizce ? bide basarsam tahminen kaç uri gider

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Diğer ekipmanlarınız hakkında bilgi verseydiniz daha iyi olacaktı.

Başka bir ihtiyacınız yoksa,Havoçlarınız da eksikse Zetaya basmanızda fayda var.

Kapılarda sona yaklaşıkdıkça parça sayısı azalmakta.Şansınıza bağlı.

Keyifli Forumlar.

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu aralar zeta parçaları genelde iyi çıkıyor bas zetayı aç bence

4. gemi olarak goli bide aegis var 7 iris bi flax lf3 tam bo2 2tane felan eksık diğer şeyler tam pet var zetaya basıyımmi uriyle yoksa kalsınmı sizce

karmı ederim zararmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2016
  5. Vip+indirim varsa bas yoksa pala bas.

6. uri basacaksan gg indirim gününü bekle daha karlı olursun sadece vip le bile 65 uriye iniyor

bu gün 30k uri bastım 103 de benim zeta da 1 parca bile vermedi

akıl veremem ama tavsiye uriyi gg indiriminde gg parcalarını da normalde basman

7. indirim avcnataj paketi var sadece basmıyımmı palayamı gidiyim

8. bak yine söylüyorum akıl veremem ama sadece tavsiye basma git pala topla kutu topla extra enerji biriktir onları bas c.tesi pazardı galiba gg indirim günü hemen hemen haftada bir gün olmadı 8-10 günde bir geliyor onu bekle onda daha fazla şansın olacak indirim avantaj paketi ile sanırsam daha fazla indirim alacaksın

9. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

%25 indirim paketin varsa ben olsam mutlaka basardım :) 20-30 k uriye açarsın zetayı sonra zetadan gelen urilerle bi daha basarsın 100 k urin felan kalır elinde ve 2 kapı yağmış olurusn çok karlı iş bence ama sana kalmış :) bu arada eğer yaparsan 2 zeta 50 anahtarı zeus günü aç eksik kalkanların tamamlanır zeus/apis parçası bulursun şansın varsa LF-4 :)

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısı yapabilirsiniz,Zeta kapısı karlı bir kapıdır.

Havoç alma şansınızın yanında,kapı sonunda verdiği anahtar ödülleriyle açacağınız sandıklardan LF-4 ve çeşitli ekipman bulma şansınız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.