Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kirke tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kirke

Kirke User

Zeta şuan 111/105 200gg kasıp 10 arlı bastım ama malesef 0 parça
    kaçarlı basmalıyım
    çarpanı x6 ya kadar getirip öylemi basmalıyım
    ve kaç gg ye bu işi kesin halledebilirim

2. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

arkadaşım sonlara yaklaşınca parçalar zor geliyor 10 arlı değilde 5 erli basarsan x2 olunca direk bas ya da tek tek bas gg yi öyle daha iyi oluyor

3. 10 arlı şekilde basıp çarpanlarla açmaya çalış eğer 108 de felan kalırsa son 3 parçayı 100erli basarak çıkart ben 6 parça kala 10 arlı açıyorum genelde çarpanla açılmazsa 1 2 parça bırakıp onları 100erli basıyorum neden dersen 2 parçayı 10 arlı basarak çıkarmaya çalıştım 400ggde çıkmadı ama 100erli basınca 200 ggde açıldı kapı.

4. TEHLİKE

TEHLİKE User

Ben 5liden şaşmam genelde. 1 gün önce karışık deneneyim dedim 2500ggyi geçti zetayı açmam çok pişman oldum. Bugun ise tam 1475ggye açtım zetayı. Birazda çarpan tutturmakla alakalı aslında

5. Ben 10 arlı maksimum 1200e vs açmışımdır hiç o kadar gg basmadım şuan da kappa yapıyorum 10 arlıdan şaşmam :D Ama dediğin gibi en önemlisi son 10 15 parçada tutturduğumuz çarpanlar

6. herkesin kendine göre taktiği var :D ben 5-5-10 şeklinde basarım :D

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar açabilirsiniz.

Keyifli forumlar

8. TEHLİKE

TEHLİKE User

1200gg mi? 1200e açabiliyorsan mükemmel. Benim en düşük açtığım 1475gg ile bu zetaydı herhalde. Diğer zeta açışımda 10lu deneyeceğim bakalım senin gibi :)

9. Sahmeran

Sahmeran User

ben ortalama 1550 1700 arasına açıyorum 100 parça olana kadar 100 erli basıyorum zaten 1200 gg ye 100 parça oluyor geri kalanı 5 erli çarpanlar cıkınca carpanları tek li basıyorum.

10. 5'erli bas, çarpan x5 olduğunda çarpanı işaretle ve 100'er bas. Muhtemelen çıkacaktır :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.