Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 00kinq00 tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 00kinq00

00kinq00 User

Şu an zeta 98 parça indirim çektim her biri 50 uri oldu sizce kaç uriye ggye açılır ve tekrar sıfırdan kaça açılır

2. bak yapacağın şey şu 5 li 5 li basıp 4-5 çarpan getiriyorsun ve direk 1 li ve çarpan kullanıp basıyosun sonuç 4-5 gg hayırlı olsun :D Max 10k uriye acarsın dediğimi yapıp şanslı olursan bu dediğim olay son parçalar için geçerli ilk 80 parçada yapamassın doğru düzgün

3. 00kinq00

00kinq00 User

10 k iyiymiş hiç paladium ile uğraşmak istemiyorum tmm öyle yapıyım bide mesela 0 dan açmak istesem kaça açılır biraz fazla soru oldu ama ggx2 ne zamana kadar :)

4. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Tahminim en fazla 15 bin uridium ( ki çok çok şanssızsanız ) isteyecektir :)

İyi forumlar

Merhaba,

Şu an ki indirimle 100bin uridium civarına açacağınız kanaatindeyim.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. 00kinq00

00kinq00 User

O tmm 2. Defa olmicak gibi bide bu pazar günü 23.59 a kadar mı

6. %50 ile 70-60 A actım ben 100 bin çok ortalama 1300 1400 gg ye acılıyor zeta

7. 00kinq00

00kinq00 User

O civarda olursa kendimi biraz kasarak açabilirim Hatta şu an gama 72 parça felan vardı Alpha beta 0 ama hiç ugrasmicam gama ile açılmaz felan zarar olur neyse zeta devam 2. Yi zorlicam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.