zeta

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -emir_turker1201-, May 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. evet arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim 1 tane havocum eksik ve onu cıkartmayı deniyeceğim fakat sizce cumartesi olan %25 lik indirimdemi yoksa pazar günü olan 2 kattamı açsam bende şuan %30 indirim var

zetanın 2000gg de açıldıgını farz etsek

değerlendircek olursak indirimde basarsam 2k gg toplam 90k uri ediyor fakat oyun içinden 50k uri geliyor ve bana 40k uriye patlamış olucak

ama 2 katta basarsam ödüller 2 kat gelicek fakat kapı bana 120k uriye patlıycak sanırım ama yine 50k gelıceği için 70k ya patlamış olucak (unutmayın ki bana 1 tane havoc lazım)

evet arkadaşlar şimdi sizce hangisi daha mantıklı ?

2. takemyhard

takemyhard User

havoc sana sadece 10 tane lazımsa sorun yok... ama ileri dönük düşünüyorsan oyunu 2 havoc almaya çalış derim...

3. yok bana sadece 1 tane havoc lazım 9 tane var zaten birde ileriye dönük düşünmekten kastın nedir ? 10 dan fazlası işime yarayacagını dusunmuyorum ne tür şeylerde işime yarayabılır?

4. takemyhard

takemyhard User

benim çarda 2 gemi havoclu 3.yüde diziyorum şimdi, 1 gemide(citadell) herculesli, 2.yide düzüyorum... yeni çıkan droit birleştirmesini yapmaya başladığımda en az 2 gemi full havoc,ful lf4 kalacak,1 gemide full hercules,full lf4 kalacak mesela hazırda... ama tek hangar idare ederim diyosan ozaman sen bilirsin tabii :)

-emir_turker1201- likes this.
  5. Cumartesi olan indirim pazar günü de devam ediyor. pazar yapabilirsin.

6. nasıl oluyor yani anlamadım cumartesi başlayan indirim 2 kat günündedemi devam ediyor ? hem 2 kat hemde %25 indirimmi oluyor?

7. galaxy gates indiriminden bahsediyorsan %25 değil %15 evet pazar günüde devam ediyor.

8. aa ben 25 sanıyodum teşekkürler

Thread Status:
Not open for further replies.