Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝ tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya bu zeta yapıyom yapıyom vermiyo 6 zetam boş geçti bıktım ya nerdeyse 1000 kutu açtım 1 lf4 çıktı arkadaş bu kadar şansız olunurmu gemi 21 level daha 3 lf4 6 havoçum bu kadar saçmlanmazki gerçek uzay gemisimi inşa ediyoz havoç dizmek bu kadar zor olmamalı

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet maalesef biraz zor ben kendimden örnek verecek olursam ben havoclarımı 33 kapıda tamamladım lf4 e ise bilmiyorum kaç bin kutu açtım o yüzden evet zor şans dahilinde olması maalesef ayrı bir sorun yapabilecek bir şey yok ya uzun bir ara kapılardan yada ganimet kutularından uzak kalacak yada açmaya şansınızı zorlamaya devam edeceksiniz.

3. Bende yeni bitirdim havocları 21 kapıda 10 havoc almışım.

Hercules tasarımı için 6 kappa kapısını yaptım hiç tasarım gelmedi.

Support'la kavga ettim :D ama verdiği tek cevap şans işi.Şansı kaldırsalar 4/4 lük oyun olacak.

Bende soğudum biraz oyundan.

4. 14 ZETA yaptım 6 havoç geldi ya 6/6 gidodum sonra havoç vermedi

5. Tek önerim eğer kapıyı bitirip ödül vermezse hemen tekrar atlama.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genelde bende zeta yaparken üst üste vermediği oluyordu ama yılmadım her zaman verecek diye bir şey maalesef yok şans dahilinde demekten başka bir şey diyemiyorum üzgünüm.

7. Modum oyun bize 1 tane ilk yapışında veriyor kaşıkla verir gibi :) Sonra ki yaptıklarımızda kepçe ile fazlasıyla geri alıyor :D :D :D

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnanırmısınız bilmiyorum ben ilk yapıştan sonra aldığım havocun üstüne 18 kapı yaptım 2.ciyi anca alabildim benimkide sanırım bana bir rekor yapacak ne varsa denedim ama olmayınca olmuyormuş anladım tamamladıktan sonrada bir daha zeta kapısına bir gg bile basmadım.

9. Aynısını bende kappa için yapacağım :)

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnşallah kısa zamanda tamamlarsınız konu dahilinde başka sorunuz yok ise kilitleyeceğim.

11. 21 zetada 10 havoc 12 kappada 4 hercules 1 lf-4 6 epsilonda 1 lf-4 15 lf-4 üm var 3 senedir oynuyorum gemiyi ne zaman herşey tamamlanacak bilmiyorum

12. nası ödül vermese atlamıyım kapıya en son dalgada 1 kere ödül veriyo bidaha atlanmıyoki

13. Ödülleri aldıktan sonra tasarım çıkmazsa tekrar kapı açıp atlama.

14. kardeş ne diyon hiç bişey anlamadım Zeta bu ödülleri aldıktan sonra tekrar atlanmıyoki tasarım ne alaka düzgün yaz

15. Merhaba ;

Bu söylediklerinizin hepsi şansla ilgili faktörlerdir, bu durumda yapılabilecek herhangi bir şey yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.