zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 3xtreme_Power39 tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar öncelikle merhaba iyi sahurlar dilerim herkese

zeta açtım şu anda gemim goli full hız 23 lf3 3 iris 5 flax 3 bo2

alphayı zorlanmadan geçtim tecrübeli sayılırım oyunda

15 arge ve zetada zorlanırmıyım yeteri kadar elite lazer ve roketim mevcut

seprom ve tasarım ile kalkanım 93 k ya çıkıyor

teşekkür ederim

Son düzenlenen: 30 Haziran 2014
  2. kalkan eksiğin çok bence biraz kasıl kalkan tamamla daha sonra zetaya gir çok uzun süre de yaparsın bu ekipmanla yapacaksan da

3. mahir_527

mahir_527 User

Bu donanımla biraz zorlanırsın bo2 çok eksik.Yinede sepromsuz girme ve hep elit harca yoksa zor dedğim gibi

4. 3000 kadar uber roket ve 20 k x4 , 200k x2 vs var sab ta bu civarda kredili olandan kalkan alsam nasıl olur ? arge 15 kalın lazer olan düzenlemeden gidiyorum argede

5. kalın sıkma argesi oyuncu üstünde daha çok etkilidir npc ler için uzaylı argesi de yapman lazım takdir edersin ki kapı da çok etki arttırmaz bence su anda bekle git tallon-cubi kes kredi ve uri kas bo2 leri fulle sonra git rahatça yap kapını
    tabi bu benim fikrim sürç-ü lisan ettiysem affola

3xtreme_Power39 bunu beğendi.
  6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

dediğin kadar cephane varsa sepromla gir rahat yaparsın baktın 1 canın gitti ozaman biraz daha gelişip yaparsın ama 200k sab 200k da x2 var dedin varsa rahat yaparsın merak etme

7. şuan yeni dizayn değişti yani 2. bölümdeyim 9 Scorcher ile devam edicem ve hiç zorlanmadım aksine rahat geldi x1 atıyorum 2.konfiye gerek bile duymadım melterlerde görücez artık :)

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sadece son bölümde birazcık zorlanabilirsiniz ama kaçarak kesimi rahat yaparsınız iyi geceler kolay gelsin.

9. Hiç bir kapıda elit harcamam x2 dahi sıkmam her şeyi pet yapar saolsun :D

Kami ile yaparım tüm kapıları kısa sürer..Hemde cephaneden tasarruf

10. modumuzun söylediği gibi son bölümde zorlanırsın

11. Keşke kami olsaymış ama gene de zetayı uzun sürse de yaparsın kaça kaça yapılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.