ZETA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçen gün 3 irisli 7 argeli teğmen ve bir tek zeta yapmış birini gördüm nasıl yaptığını sordum cevap vermedi, bugünde 8 iris 22 arge üsteğmen gördüm yine sadece zeta yapmıştı ve kalkanı çok değil ve çok az vuruyordu 2 - 2,5k gibi kapının yaratıkları zor değil mi nasıl yapıyorlar merak ediyorum o yüzden yazdım.

2. Ancasin

Ancasin User

Kamikaze3 varsa basit, veya mcb50 falan sıkmış da olabilir.

3. Bende de kamikaze 3 var dün betada kristallonları kamikazeyle 50 dk da bitirdim. 310k kalkan var 3,5-4k vuruyorum x1 le. Yani demek istediğim beta beni bu kadar zorladıysa zeta kim bilir ne kadar zorlar ? ( Bu arada ilk kez yaptım betayı :D )

4. Ancasin

Ancasin User

Zeta basit, bende kamikaze 3 var, x1 le 4-5 bin falan vuruyorum, kalkanım da aşağı yukarı senin gibi, 1 saat falan sürüyor zeta. Betada ilk yapışta zorlanman normal, bir süre sonra eli alışıyor insanın ;)

5. Tamam o zaman bende zeta yapmaya başlayacağım. Kendi gözümde çok büyütmüşüm kapıyı. Birde sıkılmazsam günde paladan 600 enerji topluyorum kaç günde yaparım zeta yı tahminen ?

6. Ancasin

Ancasin User

2 veya 3. Kamikaze 3 var madem korkmana gerek yok :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.