Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 13 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hele şükür 600-700 civarı bir enerji ile zetayı açtım fakat ben forumda konusunu okurken gördüm zeta kapısından çıkılmıyormuş.
    Yani mesela alfa kapısında sibelonları kesip çıkıyoruz ya bunda onun gibi çıkılmıyomuş.
    Sadece kapıyı bitirerek çıkılabiliyormuş

2. ben 1500 GG den aşağı bi kez bile açmadım zeta kapısını, taktik mi yaptın anlamadımki sorunun cevabıda şudur her kapıda oldugu gibi bundada bölüm bittikten sonra çıkabiliyorsun. belki adamın biri çıkıp demiştirki çıkmayın havoc veriyor buda yalan bi ifadedir zaten

3. zeta dediniz 24 zetada 5 havoc alabildim :D icim yanıyor pala gormek istemiyorum artık

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Belırlı bölümler vardır onları aşamalı geçtıkten sonra diğer bölüme atalamak için kapınız tekrar açılır v çıkmak ıstersenız çıkabılırsınız kılıtlenebılır

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.