zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SQN_GENERAL tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam cm bnm bi sorun var zeta kapısından bana havoc vermiyor yaklaşık 10 tane kapı yaptım gemim bakımasını istiyorum

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Her zeta yapışında belli oranda havoç çıkma şansın vardır.Oranı tam olarak bilmiyorum ama örnek vermek gerekirse" her kapı yapışında %25 ihtimalle havoç çıkar" gibi.Bazıları şanslıdır 3 te 3 yapar bazıları senin gibi 10 da 0.Eğer yinede hesabının incelenmesini istiyorsan supporta yazmalısın.Forumda birşey yapamazlar...

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımız haklı şansınıza bağlı olarak çıkmaktadır ama size bir öneri ne kadar işe yarar bilemem ama online saati düşük zamanlarda yapmalısınız bence şansınız artacaktır bu genel bir sorun değildir bir çok kişi üst üste de alabiliyor yada belirli bir kapı sayısından sonra alabiliyor yine de sorun olduğunu düşünüyorsanız supporta yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.