ZETA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 26 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bune arkadaş isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum az önce 2 zeta yaptım be böylelikle 28. zetamı tamamlamış oldum bu oyunu 3 seneden beri oynuyorum bazen okul nedeniyle ara verdim fakar şu havoçları bir tamamlayamadım şu anda 5 havocum var diğer kalan 5 şini 56. zetamda tamamlarım inş. bir 3 sene daha bu nasıl bir oyun artık sogumaya başladım. etkinlikler desen aynı gecen damanerde sansa oda ilk cıktıgı gece bir kutu olabildim. diğer günler yanına bile yaklaşamadım. biraz oyuncuları duşunun lutfen. evet vericeğiniz cevabı biliyorum cıkma ihtimali %33 ve sans işi kolay gelsin

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevabı biliyorum demişsiniz.Bizim ne yapmamızı istiyorsunuz ?

Havoc tasarımı çıkma oranı %33 ' tür ve şansınıza bağlı olarak çıkmaktadır.

Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey maalesef bulunmuyor.

Yüzdeler arttırılsın , Yada Bu tür den etkinlik yapılsın gibi görüşleriniz var ise güncelleme ve fikir havuzuna konu açınız.

Bu kadar kapıya rağmen , tamamlayamamış olmanıza üzüldüm ancak bizim yada Teknik ekibin bu konuda yapabileceği bir şey gerçekten bulunmuyor.

Bu tür olasılıklar sistem tarafından belirleniyor.

Size sadece bir kaç öneri olarak ;

Kapılar ' ı Peş peşe yapmayın.Eğer çıkmıyor ise 1 - 2 gün sonra tekrar yapın.

Ayrıca Kamikaze kullanmadan kapıyı bitirmeye çalışın

Diğer arkadaşların bir kaç öneri verebilmesi yada taktik verebilmesi ve konunun açık kalması için konuyu Yeni başlayanlar kısmına taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. edinak1979

edinak1979 User

Bana göre bunun şansla pek ilgisi yok gibi :) son 8 zetadan 1 tanedemi çıkmaz , diyecek bişey bulamıyorum :(

4. şanş işidir arkdaşları bunları düşünüp buraya konu açalım çıkmyosa çıkmasın kafanıza takmayın 8-8 yapanda var 150-10 yapanda .

Son düzenlenen: 26 Kasım 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her ne kadar şans dahilinde bile olsa gelen geri bildirimler ışığında iletimde bulundum bir problem var ise düzeltilecektir.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şöyleki bir kaç zamandır zeta kapısı üst üste bile yapılıyor yada ara arada yapılıyor olsada kapı havoc vermemektedir yorumlarını okuyorum 10 kapı ve hatta üstü sayılarda bile yapıldığı halde hala alamayan kişilerin şikayetlerini görmekteyim ve bunun sorunmu değilmi incelenmesi için talepte bulunduğumu ilettiğimi yazdım açıklamam budur.

7. :( belli aralıklardamı yapsam acaba mesela saat gibi ? bununda bir etkisi oluyor mu?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.