Zeta'da tecrübeli olanlar

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 1 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2.3 m urim var . Kapı indirimi+ vip ile ne kadar zeta dönerim acaba . Maaliyeti ne olur yardımcı olursanız sevinirim :)

2. üstüne bir indirim paketide kendin çekersen bi 40 tane yaparsın diye düşünüyorum çünkü ben hatırlıyorum haftasonu indirimi+ indirim paketi+vip ile 1 mil yon uriyle 21 tane zeta yapmıştım

3. Aknilox

Aknilox User

indirim+vip+kapı indirimi (55 uri) ile yaklaşık her 40k urinizle 1 zeta dönebilirsiniz. bu da yaklaşık 50-60 kapı eder. İndirim almazsanız (80 uri) tek kapı fiyatı 70-80k civarına çıkar ve 30 kere dönebilirsiniz. Dediğim rakamlar kendi açma ortalamama göredir,aynı olmayabilir. Bu arada gg leri basarken phoenix e geçmeyi unutmayın,daha çok kapı parçası için

4. en garanti rakamın 40-50 arası olabileceğini söyleyebilirim.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili konunuz için Hangi Kapıyı Kaç Ekstra Enerjiyle Açtınız? konusuna bakıp diğer arkadaşlarımızın ortalama kaç GG açtığını ögrenebilirsiniz. Ama bireysel olarak söylemek de isterim ortalama zeta 2000 GG açılmaktadır. Bunu hafta sonu döneceğinizi var sayarsam,

1 gg miktarınızı 55 uridium olarak alıyorum

55*2000= 110.000 uridium

110.000*20= 2.200.000 (100.000 uri size kalsın :D) 20 kapı eder.
    1. Zeta kapısından gelen uridium miktarı 48.272, 20 adet kapı yaptığınızı düşürsem 48.272*20 = 965.440 uridium mıktarı çıkmış olur böylece her 2,5 kapıdan biri bedavaya gelmiş oluyor :)

İyi Forumlar.

6. cevap veren herkese teşekkür ederim, bir fikir edinmiş oldum :)
    konu kilitlenebilir

7. -İDALI-

-İDALI- User

Maliyeti kapı başına yaklaşık 40 k uri. 50 den fazla açarsın iyi ihtimalle ( gelen urileri de yine kapı açmak için kullandığın taktirde.). Uzun süreli istatistik sürecidir. Bazılarını daha fazla uriye açsan da daha düşük uriye açsanda ortalaması 40 k civarı.
    Not: 150 den fazla zeta yaptım.

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.