zetada uberlerden destek düşmemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [][][]-[][][] tarafından 4 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün 2 zeta bitirdim, 1 tane bile destek düşmedi bu normal mi?
    benim ilk defa başıma geliyo çünkü

2. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Her uberden destek düşecek diye bir şey söz konusu değil elbette. Var olan desteklerinize de eklenmiş olabilir.

İyi forumlar.

3. yok hayır hiç çıkmadığına eminim.
    sorum şu: daha önce zeta bitirpte(devoruerden çıkan tüm npcleri keserek) hiç destek düşüremediğiniz oldu mu?

4. Evet anormal bir durum söz konusu. chromin için katlayıcı alıp bugün 3 zeta yaptım, ulrin tasarımını ve pet lazerleri aldım (var olan desteklerimin zamanlarını not aldım) ve hiçbir uberden destek gelmedi. Ayrıca şundan da eminim haftasonu kapı parçası daha az çıkıyor. Hafta içi 1 tane enerji 95 uri basarak ort. 150k uriye zeta açıyorum, haftasonu 1 tane enerji 80 uri basarak ort. 160k uriye zeta açıyorum. Onlarca kez aynı yöntemle test ettim.

5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

11.png 22.png

157 Ekstra Enerji ve 112.365 Uridium'a Zeta açtım. 100lü bastım evet :p Belki 10lu bassaydım daha uyguna da açabilirdim. Birazdan güçlendirici verip vermediğini de deneyip tekrardan buraya yazacağım.

İyi Forumlar.

6. Şanslıymışsınız... Ben bugün ort. 160k civarı açtım hep. ilk üçünü 100 lü, sonrakileri hep 5 li bastım 3 kapıdada.

7. .Sancak.

.Sancak. Guest

Kapıyı henüz bitirdim ve evet, destek bana da hiç gelmemiş. Bu durumu raporlayacağım. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

8. sağolun kilitlenebilir

9. .Sancak.

.Sancak. Guest

Talebiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.