ZEta'daki %33 Şans

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TurcoReino tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TurcoReino

TurcoReino User

Matematikte %33 demek 3'te 1 demektir.Eğer Zeta'da %33 şans varsa bu demektir ki her 3 kapıdan 1'i,hadi o %1'i de yuvarlayalım 4 kapıdan 1'inden 1 havoc mutlaka çıkması lazım.3 kapıdan çıkmadıysa 4.den muhakkak çıkması gerekir,eğer %33 şans varsa.Ama gel gör ki böyle değil.Verilen cevaplar hep şans üstüne.Eğer şans faktörü varsa niye %33 diyorsunuz,demeyin biz de anlayalım bahtsız bedevi olduğumuzu.Klandan bi abim 3 günde 10 kapı yaptı 1 havoc :( Bu oyunda bir sistem varsa eğer bunun(havoc çıkmasının) pek şansa bağlı olduğunu düşünmüyorum.

2. Bilmiyorum ben de birşey ekleyeyim o zaman :) ben de 3 zeta yaptım 3 te 3 verdi ama şans işte :) İyi oyunlar arkadaşım. Bol şans diliyorum :)

3. Kapı sayısına bağlı olmadığı için ve %67 havoç vermeme olasılığı olduğu için zor.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Size orada verilen şans oranı yaptığınız kapı için geçerli.

Yani bir kapı yapıyorsunuz o kapıdan çıkma şansı %33 , Bir daha kapı yaptınız bu %66 olmuyor.

Burada size 3 ayrı kapıdan , birini seçin denilmiyor.

%33 ' lük şans sadece yaptığınız kapıda veriliyor.

Keyifli Forumlar

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Şans işi olan tüm online oyunlarını bıraktım sıra buna geliyor yavaş yavaş son 11 zetada havoc vermedi

6. Merhaba ,

Bazıları 15 bazıları 26 bazıları 40 kapıda tamamlayabiliyor. Eğer şans varsa daha az kapıda tamamlanabiliyor.

Düz mantıkla yapılan % hesapları ile işte 3-4 zeta'da 1 havoc çıkar gibi hesaplar doğru değildir. Daha farklı bir algoritması var fakat bizler bilemiyoruz.

İyi forumlar.

7. Modumuzun verdigi cevabin tipa tip aynisini yazacaktim ama zaten verilmis. Ben de sadece yanlis bilineni dogrulayayim ve aklinizda soru kalmasin.

Siz diyorsunuz ki duz mantiktan %33 ise 3 kapida cikar. Ama o zaman bu 3 kapiyi ayni anda yapmaniz lazimdir ki olasiliklar toplanabilsin. Ama farkli farkli yapinca hepsi icin aryi bir %33 ihtimali doguyor.

Mesela bir zeta yaptin %33 sans ile gelmedi ve devam ettin bi sonrakini yaptin orada sansin sifirlaniyor ve %33 un uzerine bi %33 daha eklenmiyor. Yeni yaptigin kapidan da sansin %33 oluyor.

8. TurcoReino

TurcoReino User

Çok teşekkür ederim,mantığı anlamış bulunuyorum :) Konu kilitlenebilir.

9. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu ve istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.