Zetadaki Anormallik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Bugün tam 650 Tane GG bastım zetaya 0 parça yani böle birşey nasıl olur hala aklım almıyor 1 parça bilemi çıkmaz bu zeta kapısında aşırı anormallik görüyorum

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Zeta bazen saçmalıyor bende geçem ay bastığımda son 1 parçaya kadar normal gitti son 1 parçaya 800 küsür gg bastım anca çıktı

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Zetanın son parçasının çıkma olasılığı 900 de 1 dir. Yani 900 gg de son parça çıkmazsa o zaman haklı olursunuz. Galaksi Kapıları Parça Çıkma Olasılıkları konuma bakarsanız anlarsınız.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Zeta kapısına gg basarken Galaksi Kapıları ekranından sol taraftan "Zeta" kapısını seçmeniz lazımdır. Ayrıntılı bilgi için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

5. cumalo2727

cumalo2727 User

ilginc bir yaklasim
    onun disinda zeta zaten zor aciliyor
    pespese cikmassa sayfayi f5 yap diyorlar

6. Ayni durum bende de var. Ilk acisimda son parca kalmisti ama enerji yetmedi. 3 gun sonra pala toplayip yaptim olmadi. En son uri cektim. Simdi tekrar yaptim yine yarim kaldi 2 parca var.

Sakin bir kapiyi acarken yarim birakma. 3.000 enerji ile acmaya calis zetayi. Eger bir kez kacirirsan ucunu hep gidiyor taaaa ki uridium cekene kadar.

7. benden tavsiye c.tesi pazar enerji basmayın hele hele pazar günleri hem haftasonu kalabalık olur ve pazar da x3 çıkıyor parça ihtimalleri azaltılıyor

8. Modum arkadaşlar haklı cidden bir anormallik var yani 43. parçadayım yüzlerce enerji bastım 44 olmadı bu şanstan öte bir şey.

9. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bana kalırsa darkorbit artık çökmenin eşiğine geldi ve hıncını GGlerden alıyor. Millet GGye 200bin uri basıyor açamıyor sonra uri çekmek zorunda kalıyor veya kalmıyor ama çoğu uri çekiyor özellikle yabancılarda bu taktik fena işliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.