Destek ZETADAN BAŞKA HANGİ KAPI ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar 3.zetayı yapıyorum.İnşallah havoc verir.

GOLİATH-AEGİS-VEGA
    28 LF3
    25 BO2
    15 ELİT HIZ
    PET(KAMİ3,HAMMADDE3,YAGMA3)
    8 İRİS (1 HAVOC)

Zetadan başka hangi kapıyı yapmalıyım sizce ? Alfa beta gamma hiç yapmadım açması çok sürüyor diye :/

2. bence alfa beta gammayı yapmalısın 3 kapı bitiminde toplam 150k uri 120k beyaz veriyo tek tek işe yaramıyo ama toplu yapıldığında gercekten 3-4 günde harcadıgın zamana değicek

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forum kuralları gereği büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır,lütfen küçük harf kullanmaya özen gösterelim.

Zeta kapısını yapmalısınız,kapıdan gelen ödüllerle;
    -Günlük dosyalarıyla arge basabilir geminizin Saldırı ve Savunma gücünü arttırabilirsiniz,
    -Dıroıtleriniz i.çin Havoc tasarımı çıkartma şansınız olur,
    -Ganimet anahtarlarıyle,x2 gününde Apis ,Zeus parçası ve LF4 çıkartmak için kutu açabilirsiniz.
    -Urıdıum,şp,Tp,kredi ve rütbe kasma şansınız olur .
    LF4 sayınızı arttırma yoluna gitmelisiniz kapı yaparak veya kutu açarak...
    İrislerinizi 16 seviyeye geliştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. senberk99

senberk99 User

Bence sadece zeta yapmalısın.İnşallah havoc verir.Burdan da bildir merak ettim :D

FairyMind bunu beğendi.
  5. FairyMind

FairyMind User

Son bölümdeyim senberk99 :))

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa da zetadan şaşmayın .Ödülleri de cidden güzel ve yeterli :) Hem havoclarınızı fullersiniz.

İyi forumlar

7. Başka kapıya gerek yok şu an Zeta'ya devam. :)

8. senberk99

senberk99 User

Bitti mi kardesim :)

9. FairyMind

FairyMind User

2.Havocu aldım çok şükür :)

10. senberk99

senberk99 User

super hayirli olsun bende insallah yarina acicam zetayi son 6 si vermedi cikicak insallah :)

11. FairyMind

FairyMind User

bu gün şansa son 5 parçayı çıkardım 1 gg ile :D

12. senberk99

senberk99 User

sans tamamen :) bravo ne diyim bende 65/111 ve de 350 gg var yarinda toplarim 350 daha basarim

13. FairyMind

FairyMind User

ben katlayıcı aldım kutu topluyorum.Gerçekten çok zevkli 200-100 uri geliyor.Gg baya geliyor.Denemenizi öneririm.

14. senberk99

senberk99 User

Pvpde mi yoksa normal haritalarda mi?Bizim pvpler dolu yani sirketim uymuyor.Dun sabah yarim saat hic kesilmeden topladim ilk kez deneme yapiyim dedim yarim saatte 9500 uri+51 gg aldim katlayic var anca normal haritalarda toplayabilirim yani kesek pvp ler bizde olsa sirket degistircem o zaman da palla yalan olcak :D

15. FairyMind

FairyMind User

Yani pvp de az kutu var çok içerik çıkıyor.Normal haritada çok kutu var az içerik çıkıyor.Bence normal haritalar en iyisi.Ben genelde x8 veya x2 de toplarım :))

16. senberk99

senberk99 User

hmm bilemicem yani dusununnce pvpde katlayici ile 300 nimrla haritada pvp+arge ile 265 oluyor pvp daha iyi sanki :Dzaten 350 gg yokmus 300 varmis uzuldum :(

17. FairyMind

FairyMind User

:D ama çok az kutu çıkıyor pvp de 1 kutu toplayana kadar normal mapte en aşağı 4-5 kutu toplarsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.