Destek Zetadan gelen 35k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar merhaba şimdi bu gün zeta yapıcamda zetadan gelen 35k uriyi nereye harcamalıyım bana bir yol gösterin
    Gemi ;
    Aegis
    8 İris
    26 Lf3
    13 Bo2 (krediyle fulluyorum)
    15 G3N elit hız jeneratörü
    12 arge'yim

P.E.T ;
    8 Level
    Hammadde toplama 3 , kamikaze 2 var
    Radar 3 almayı düşünüyorum..

Genelde paladium topluyorum sizce bu 35k uriyle ne yapayım ?
    Argeyi mi yükselteyim yoksa iris geliştirmesi mi ??
    Yada farklı bir şey ??

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa en kısa sürede argenizi 24 yapmaya bakınız.Argeniz böyle bir hesaba göre düşük.

İyi forumlar

3. FairyMind

FairyMind User

Aslında öyle ama argeye yoğunlaşmayı planlıyorumda başka bir şeye harcayabilirimde , baskınla felan pek işim yok şu an

4. senberk99

senberk99 User

arge 24 yapmaya çalış kardeşim argeye ver 35k uriyi de fazla bişe değil 35k o yüzden sürekli palla topla zetadan gelenlerle arge basabilisin zaten günlük dosyası da geliyor...

5. lndocile

lndocile User

Zetadan yaratıklarla beraber 50 K uri oluyor ya arge için harca hepsini ya da kami 3 al ama arge için harcıycaksan 3 4 zeta yap hiç dokunma uriye 200 bin uri olur artı zeta lardan 200 dosya üç buçuk liraya indirim paketi al 200 bin urinin hepsine log al tahminen 19 20 olursun herhalde belkide daha fazla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.