Zeta'dan Havoc Alma Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 13 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba 31 parça zeus var 1 tane zeta açık durumda ve 120k urim var zeus tamamlamak için nasıl ilerlemeliyim ve bu pazar 14.zetayı yapcam son birkaç seferdir son 2 havocu atmadı bunun için bir öneriniz var mı? Tesekkurler

2. ateistkeci

ateistkeci User

Zeus droidini açmak için en iyi yöntem her hafta Pazar günleri Zeta kapısını tamamlayarak 50 yeşil ganimet anahtarı almak ve bunlar sadece Zeus gününde açmak, zaten bu yöntemi uyguladığına göre aynı şekilde devam edersen yakın zamanda Zeus droidini tamamlayacaksın :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Youtube'da havoc çıkarma şansını artırdığı söylenen çeşitli ritüeller var ama ben pek inanmıyorum. Zeus'un son kalan parçalarını da uri ile alabilirsiniz.

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Sistem tarafından %45 şans ile Havoc (s) Droit tasarımları verilmektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2019
  5. 45 değil mi artık ?

6. Bende yüzde 45 olarak biliyorum.

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkürler; Klavyenin azizliği :)
    Mesajım düzenlenmiştir.
    İyi forumlar.

8. Aynısı bana da oldu. Bana 6 kapıdır son 2 Havoc'u vermedi. Gemi değiştirebilirsiniz.

9. 24seba24

24seba24 User

zeus günü cuma günü oluyor değil mi yanlış bilmiyorum

10. ateistkeci

ateistkeci User

Evet her iki haftada bir Cuma günleri oluyor

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Zeus günleri genel ortalama olarak Cuma günlerine atılabiliyor. Fakat her Cuma günlerine atanamayabiliyor. Sistem ayarladığı için belirli belirsiz oluyor. Sistemin ayarlamış olduğu günler pazartesi'den pazartesi'ye takvimde güncelleniyor ve discord adresinde de duyurusu yapılıyor.

Takvim'den haftalık etkinlikleri Discord'dan güncellemelerden ve aynı şekilde haftalık etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Kilitlenebilir

13. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.