Zetadan Havoc Çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve amellee tarafından 5 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. amellee

amellee User

Şimdiye kadar en az 9 kere zeta kapısı bitirdim ve ilk tamamlama hariç bir tane çıkarabildim. Bu zetanın havoc çıkarma şansı %40 ile %50 arasında değil miydi? Bu kadar zeta yapıp bir tane çıkması normal bir olay değil. Çünkü bu şans değil. Benimle eşit olan gemiler şu an havoc ve herkülleri bitmiş, spartan için bölünme kristali topluyor. Bir açıklama yapar mısınız?

2. özdemir.x

özdemir.x User

Dostum tamamen şans meselesi. Bende havoc alamıyordum fakat 3 kere kappa döndüm 3ündende hercül aldım. Çıkana kadar şansını dene zaten zetadan hiç bir türlü zarar etmiyorsun. Havocları bitirsen bile zaten döneceğin bir kapı olduğu için acele etmene gerek yok.

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Maalesef bunun bir orantı düzeni vardır. Yani anlayacağınız tamamen şanstır. Umarım kısa sürede bu şansı elde edersiniz.

Ayrıca "Hangi Kapıyı Kaç Ekstra Enerjiyle Açtınız?" konusu da oyuncuların kapılar sonrasında aldıkları özel ödüller hakkında bir fikir verebilir.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2019
    Minerva bunu beğendi.
  4. kardeşim hiç canını sıkma burada oran falan yok tamamen darkın kafasına kalmış bir şey şu anda ben herkül peşindeyim ama senin zeta için bahsettiğin sayının iki katı kappa yaptım sadece bir herkül çıktı özellikle pazar günü çift şansda yaptığım her zetadan ikişer havoc aldım ihtiyacımın iki katı havoc var ama herkül kappadan senin zetadada olduğu gibi yani herhangi bir kapıda dark bizi takıp duruyor kimine zeta kimine kappa

5. ELYSIUM

ELYSIUM User

10 zeta = 16 havoc :D

6. Support'a yazabilirsin.

7. kerimerim

kerimerim User

Hiç bir sonuç elde edemez ben de yazdım supporta 14 zeta yaptım ve hala havoclarım full değil

8. Viraaa

Viraaa User

6 aylık gemimde 56 tane havoc var.benmi cok sansliyim sizmi sanssizsiniz bilemiyorum.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Galaksi Kapılarından düşme ihtimali olan ödüllerin düşmemesi ile ilgili Support Ekibi'nin yardımcı olabileceği bir nokta bulunmamaktadır.

Düşme ihtimali olan ödüllerin kapıyı bitirmeniz halinde size düşüp düşmemesi biraz şans işidir. Bu noktada forumda görmüş olduğumuz çoğu konu ödüllerin düşmemesi ile ilgili olduğu için kapılar yapıldıktan sonra genellikle bu ödüllerin düşmediği gibi bir yanlış algılama ortaya çıkmaktadır ki bu tamamen Havoc düşen, ödüllerinden mutlu olan oyuncuların değil de doğal olarak şikayetçi oyuncuların yazmasından kaynaklanmaktadır.

Viraaa isimli üyemizin de belirtmiş olduğu gibi ödülleri alan pek çok oyuncu da bulunmaktadır. Bu doğrultuda size tavsiyem bunun şans işi olduğunu aklınızdan çıkarmadan, Havoc düşmemesinin moralinizi bozmasına izin vermeden Zeta yapmaya devam etmenizdir ki bütün oyuncuların da bildiği gibi Zeta Kapısı oyun içerisinde size en çok kazancı sağlayan kapılardandır. Havoc'lar düşmese de ganimet anahtarları ve günlük dosyaları oldukça fazla işinize yarayacaktır. :)

İyi forumlar.

Manitu bunu beğendi.
  10. Viraaa

Viraaa User

Ben herculleri 8 kappada fulledim.sans isi.

11. Belli bir çıkma oranı var sonuçta . %99 çıkma ihtimali olsaydı bile o %1 den ötürü belki 100 kere yaparsın 100 kere çıkmaz yani . Tamamen şans , umudunu kaybetme