Zeta'dan Kazanılan Chromin

Konusu 'Teknik Etkinlik Konuları' forumundadır ve userqq tarafından 5 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. userqq

userqq User

Tamamladığımız kapı başına toplam kaç adet chromin kazanabiliyoruz acaba?

2. Quenn

Quenn User

o kişiden kişiye değişir
    pete kurtarılan mal protokolü ile toplatılınca +
    toplama argesi ile +
    chromin düşen yaratakları kesmek için tüm can haklarını kullanarak baştan kesmek +
    vb arttırılabilir
    genelde son kısımda patlayın diyorlar ama son bölümde 5 sondan bir öncekinde 6 parça düştüğünü gözlemlemiştim (yanlış saymadıysam) değişmediyse ona göre sizde yapabilirsiniz

userqq bunu beğendi.
  3. userqq

userqq User

Söylediğiniz taktik ile yaparsam ortalama kaç adet alabilirim acaba bir sayı verebilir misiniz? Daha önce hiç chromin etkinliği zamanında kapı yapmadığım için hiç bilgim yok.
    Argede %20lik kutu bonusum var, katlayıcı da mevcut. Pette protokol yok.
    Ayrıca bu etkinlik 7 gün süreceği için verilen chromin miktarının arttığı yazıyor, kapıyı bugün yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

4. Quenn

Quenn User

pazar günleri yapıyorum o yüzzden pazara kadar bir rakam veremeyeceğim benden pas :)

5. katlayıcı+protokol+arge varsa 9 bin alırsın zetadan kuiperden 8 bin

6. gamannama

gamannama User

Hiçbiri yoksa bi zetadan kesin 4 k üzerinde alınır mı ben 20 zeta yapacam 80liği almayı düşünüyorum ama ne katlayıcı nede arge var

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Hiç bir ekstra olmadan ortalama 4 bin Chromin alabilirsiniz. Bir süredir Chromin için kapı yapmıyorum, lakin "tahminimce" 9.500 kadar kasabilirsiniz bir kapıdan..

Kapıyı tamamlayan üyelerimiz tecrübelerini bu konu altında paylaşırsa net bir sonuca ulaşabiliriz. :)

İyi forumlar.

8. userqq

userqq User

Arkadaşlar az önce açtığım zetayı bitirdim. Katlayıcı paketi, %20 argeden bonus vardı, pette de bir adet 4. seviye kurtarılan mal protokolü vardı. Son bölümden bir önceki bölümde yani ilk Devourer'in geldiği bölümde canlarımı harcadım, 6 adet kutu veriyor bu bölüm. Kutuları ben topladığımda 144, pet topladığında 150 adet chromin verdi. 10.350 adet chromin kastım toplamda. Benim gibi merak eden arkadaşlara yardımı olur umarım...

Quenn, Themis. ve Luminous bunu beğendi.