Zetamı ? Geliştirmemi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Zetamı? Geliştirmemi ?

1. Zeta

oy sayısı 10
    76,9%
  2. Geliştirme

oy sayısı 3
    23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Beyler 9 iris 3 lf4 aegis goli solece sinek vega leonow var tasarım solace var 5 tane havoçum var zeta yapmaya devammı etsem yoksa geliştirmemi yapsam kararsız kaldım ?
    (7 zetada 5 havoç çıkardım)

2. senberk99

senberk99 User

Bence zetayi palladium veya katlayici alip kutu toplayarak acabilirsiniz.Uridiumlarla da vip+indirim cekip cuma gunu saat 8 i bekelyerek(%25 gelistirme indirim saati) irislerinizi gelistirebilirsiniz.

3. zeta yap 7zeta 5 havoç buyuk bir şans hemde nasıl bir şans bilemezsin ben
    16 zeta 7 havoç oldum son anda çozdum olayı 3 tur ust uste alıyom arkadşımın gemisinde 2 dir ust uste alıyom devam et muhtamelen sende ben gibi yapıoyon kapıyı :d

4. (Patiq)

(Patiq) User

Merak ettim şahsen tüm darkorbitçe eziyet çeken bizlere şu taktiği söylesende bizde bi ögrensek :D sevaba girsen 30 40 turda yapamayanlar var onlar faydalansin en azindan

5. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

ben düz bir şekilde giriyorum herhangi bir taktiğim yok kimileri bir taktiğin var söylemiyorsun diyor ama inanınki şans işi

6. senberk99

senberk99 User

26 zeta 8havoç oldum son 6 da 0 epsilon yapcam 1 tane artık zetadan bıktım çıkmıyo .(( apisi alamadım gelmediği için

-

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2015
  7. maşallah diyelimde nazar değmesinbiraz taktik verde bizede çıksın şu yahu zira 11 zeta yaptım1 hariç 0 havuç kimse inanmıyor ama gerçek

8. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

başka düşüncesi olan

9. Efe

Efe User

Biz sana inanıyor ve darkorbit ekibini bu zeta kapısından dolayı kınıyoruz:).

10. 15 zeta 0 havoc kına getirdi bu kapı nasıl yapıyorsanız paylaşın be kardeşim yaradan aşkına bu %33 lük şans bir tek bizimi es geçiyor aklımı yicem yemin ederimm.........................

11. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Zeta kapısı yaparak havoclarınızı tamamlayın.Çünkü ileride çok fazla uridiuma ihtiyac duyacaksınız.Şimdiden havocların fullenmesi demek büyük bir avantaj.

Keyifli forumlar.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zeta kapısı yapmaya devam edip Havoçları fullemeniz %10 vuruş gücünü elde etmeniz açısından iyidir.

Havoçları tamamladıktan sonra elinizde olan LF4 ve irislerinizin gelişimine bakmalısınız.Bunlardan sonrada Kappa kapısına yönelip Hercüleslerinizi tamamlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

13. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

4 havoç kaç zetada çıkar peki modum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2015
  14. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

4 Havoc 5 kapıdada çıkabilir,9 kapıdada çıkabilir bildiğiniz gibi %33 lük bir şansa bağlı umarım şanslı gününüzde olursunuz ve çabuk fullersiniz havoclarınızı...

iyi Forumlar.

15. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

şans konusunda çok kötüyüm :(

16. senberk99

senberk99 User

Kötü müsün ya kardeşim 7 zetada 5 havoc çıkarmışsın ne kötüsü

17. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

şans sadece zetayla olmuyor 400 e yakın kutu açtım sadece apis parçası çıktı 3 tane kappa yaptım 1 lf4

18. senberk99

senberk99 User

900 kutu 3 lf4,26 zeta 8 havoc,tasarim yok kutudan 1 kappa hicbisey vemedi

19. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Beyler 8 zeta 6 havoç oldu az kaldı :)
    yok böyle bi şans yaa zetanın verdiği anahtarlardanda LF-4 çıktı :))

beyler 9 zeta 7 havoç devam ediyoruz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2015
  20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şansınız iyi gidiyor.İnşallah en kısa zamanda tamamlarsınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.