Zetamı Kutu anahtarımı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hypnos. tarafından 11 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hypnos.

Hypnos. User

7 Lf4 üm var 9 iris zeus 13 parça tüm droit düzenleri var pusat goliath citadelim var. Petimde tam olmayan birşey yok herşey acık tam eksiği yok yani. 4 Havoc 1 Herculesim var. Arkadaşlar su an 300 bin urim var bunu 500 bine kadar biriktiricem. İndirim paketim falanda var sizce 2 tane zeta mı acıp yapmalıyım yoksa kutu anahtarımı almayalımı? Günde 500-600 gg topluyorum palada yani 3 güne falan bir zeta açılmış oluyor. Böyleyken uriyi zetaya basmak ne kadar mantıklı? Yarı yarıya Zeus ve LF4 günlerinde kutumu açsam ? Ayrıca argem 30

2. guzel dusunmussunuz ,25 agustosa kadar beklerim derseniz ayin 24-30 u arasi anahtarlara %15 indirim geliyor tum uridiumunuzu anahtara yatirip yarisini Lf-4 yarisni Zeus gununde acmaniz mantikli olacaktir.Zaten gunde 500-600 gg harika bi rakam haftada 2 zeta kucumsenecek bi rakam da degil yani kisacasi teredsutsuz tum uriyi anahtara yatirin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2015
  3. Hypnos.

Hypnos. User

Teşekkürler o zamana kadar urimi 2 katına çıkarabilirim zaten yarı yarıya açarım. Palada hiç sıkılmıyorum kendime bi güzel yöntem buldum 3 olmasa bile 4 günde 1 kesin acıyorum :D

4. Yonteminiz me acaba hedef belirlemek mi :D

5. Hypnos.

Hypnos. User

Açıyorum televizyondan veya internetten her gün bir spor yorumu olan programı çok severim dinlemeyi yorumlamayı :D Onu dinlerken bir yandan topluyorum zaten asıl ilgim yorumlarda olduğu için o an oyunda istersem baskında olayım istersem kapıda olayım hiç farketmiyor sıkılmıyorum :D Ve benle aynı zamandır oynayıp önümde olan bir arkadaşım var başka şirkette bazen geliyor şaka olsun diye bilerek kesiyor beni benden iyi gemi yaptı :D O öyle yaptıkca iyice azım yapıyorum ve dediğin gibi hedef belirliyorum :D Yani pala toplamak cok kolay bişey bence ilginiz başka bir yerde olsun ama bir yandanda palanızı toplayın cidden hiç sıkıcı gelmicek :D

LastShot12345 bunu beğendi.
  6. Cok tesekkurler kardesim bende muzik aciyodum artik muzik yerine basket maci dinler im :D

7. Merhabalar,

Bence de mantıklı olan biriktirip beklemeniz,çünkü sizin gg toplama sıkıntınız yok yani zaten kapı yapabilirsiniz.Kutularda şansınızı denemeniz daha mantıklı olan tercih gibi duruyor.Şimdiden şansınız bol olsun.

İyi forumlar

8. Hypnos.

Hypnos. User

Teşekkürler modum isterseniz kitleyebilirsiniz cevabımı aldım ben :)
    Aynen öyle yap çok iyi oluyor :D

9. Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.