zetamı yapmalıyım yoksa kronosmu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •SPİDΣΓΜΔИ•46™ tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benim 2 tane havocum var ve kronos kapısındada 12 parça var sizce önce kronosumu yapamalıyım yoksa zetayamı yükleneyim?

2. ___GiRdAp

___GiRdAp User

tavsiiyem herzaman zetadır eğer 30 arge olup zeus apisini ve havoçlarını fullediysen kronos yap

3. o zaman zetaya yükleniyorum

4. ___GiRdAp

___GiRdAp User

tabikide :D

5. ___GiRdAp

___GiRdAp User

hem kutu açarsın hem arge hemde x4 felan çok karlı bir kapı
    uridyum biriktir %25 al bir pazar günü 5 zeta yap cumaya kutularını aç zeus için hop bir anda güçlenmişsin farkına varmazsın :D

6. Kronos'un bir önceliği yok sen Zeta'ya devam et.

7. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Belirli bir seviyeye gelene kadar veya Havocları tamamlayana kadar Zeta yapmanızı öneririm efendim.

İyi Forumlar...

8. fren yenisin galiba efendim ne :D kölemisin sen böyle konuşmana gerek yok

9. saolun teşşkekkür ederim verdiginiz bilgi için admin konu kapatılabilir.

10. Mcqeen

Mcqeen User

50 kutu ve 100 Yetenek puani için tabi kide zetadan başlamak iyidir.

11. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Efendim kelimesi saygı veya incelik için de kullanılır fakat bu kelimeyi, bilinçli kişiler üzerinde kullanmak daha doğrudur. Yoksa başka anlamlar ile karıştırabilirler :p.

İyi Forumlar...

ARABAN, *DELİBEDRİ* ve Duck▲ bunu beğendi.
  12. Merhaba,
    Kesinlikle zeta yapmanı ve hatta x2 günlerini beklemeni öneririm. x2 günlerinde 50 ganimet anahtarı,100 günlük dosyası ,35k uridium, 25k x4 lazer veriyor ve bu ödüller gelişimin için çok önemli.( Tabi havoc kazanırsan ondan da 2 tane alacağın ihtimali bile yeterli bir sebep bence :) ) Kazandığın anahtarları da biriktirip LF4 günlerinde ganimet kutusu açarsan senin için çok daha kârlı olacaktır.

İyi Forumlar...

13. lf4 bir şekilde kapılardan olsun giriş ödülleri olsun yapılır bence zeusunu alana kadar zeus gününde aç kutuları lf4ün acelesi yok zeus gününde açarsan lf4 çıkar 100 kutudan 2-3 tane böylelikle apisinde acılır zeus yapıcam diye tabiki sana kalmış

14. Cillos™

Cillos™ User

Anahtarları sakın lf-4 gününde açma hep zeus gününde aç. Ben şu an full havoc 15 lf4 üm var daha zeusum 9 parça ve her zaman anahtarları zeus gününde açtım. Bir de lf4 gününde açsaydım herhalde zeusu sittin sene alamayacaktım :D

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  15. Nezaket ve karşısındaki kişilere hitap etme üslubu çok önemlidir.Kaybettiğimiz ve bir çok yerde bizlerden esirgenmesi böyle durumları yadırgar olduk.

Fren ve ARABAN bunu beğendi.