Zetaya 2500 gg den fazla bastım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Zetaya 2500 gg den fazla bastım fakat açılmadı sabah 87/111 di bugün tamı tamına 850 gg bastım 107 de kaldı ne çarpan geliyo ne zeta parçası bu soruna bi çare bulun

2. -BoldMan-

-BoldMan- User

baya bahtsızmışsın,ilk oalrak konun yanlış yerde bir taktik oalrak görürsen yarısına kadar yüzerli bas, sonrasında 5li 10lu şekilde ve çarpanları iyi değerlendir. he birde ufak tavsiye darbesi düşük gemin varsa hangarında onda bas, nanoya fazla enerji gitmesin. yani bir goliye 256k nano doldurmak yerine bir phoneixe doldur , enerjiler boşa gitmesin

3. BAZEN ÖYLE OLUYOR KARDEŞİM ama bunun için bi çalışma yapmaları lazım mesela zeta sabit olsun 850 gg veya 1000gg e kesin açılın yoksa emeğimiz boşa gidiyor bug dan yararlananlar da 111 gg ye açıyor yani kimi 2500 gg ye açamıyor kimi 111 gg ye açıyor adalet işte bu dünya böyle gerçi bi oyundan ne bekliyoz ki :) HAKSIZMIYIM !!

adminlerim bu yazıyı görüyorsa lütfen biraz hakkımıza sahip çıksınlar 2500 gg basan var 111 gg basıp açan var ne bu ! SAYGIALR ! .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Şubat 2015
  4. hedefim

hedefim User

aynen öle 2500 gg emek var emek sınavlara hazırlanıyoruz burda zeta açmaya calısıyoruz

5. forum yöneticileri bu konu hakkında bişey yapamaz supporta bildirim :)

6. matkap34

matkap34 User

bende bugün alfayi acamadim sabah 31/34 dü hala 31/34 500 ggden fazla bastim acildimi hayir :/

7. hedefim

hedefim User

son olarak 200 gg daha bascam açılmassa supporta yapıcak bişi yok :/

8. Merhaba ,

İlk olarak eğer isterseniz support ile iletişim kurup yardım alabilirsiniz. Bunun dışında kaçarlı enerji bastığınıza , tek seferde mi yoksa parça parça mı enerji bastığınıza göre çeşitli sayılara açılabiliyor.

1'li , 5'li , 10'lu yada 100'lü basma imkanı var fakat genelde 1'li , 5'li ve 10'lu basmak daha iyi sonuç veriyor. Ayrıca 200-300 enerji biriktirip basmak ile 1000-1500 enerji biriktirip yüklü şekilde basmak arasında çok fark olabiliyor.

Bu nedenle enerji biriktirip parça parça yerine tek seferde yüklü enerji ile girin. En son 1700-1800 arası enerji ile açmıştım diye hatırlıyorum fakat tekrar belirtiyorum sabit bir enerji yok değişir.

İyi forumlar.

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım bende 1 hafta önce 1900-2000 arası açtım.Son parçalarda aklımda kalan tek aktik 5 li bastığında direk x2 veya x3 çarpanı çıkarsa hemen tekliye geçip çarpanı kullan.Umarım yakın zamanda açarsın...

10. ÇORBACI

ÇORBACI User

Geçen hafta 1900 gg ye zetayı 110/111 yaptım ondan sonra 1 li 5 li 10 lu 100 lü bastım ve tam 800 gg ye 1 parça çıktıda kapı tamamlandı bu işinde suyu çıkmaya başladı millet 800 gg ye alfa açar biz 1 parça zor çıkardık.

11. Kappayı 3000 gg den aşağı açamıyorum arkadaş ya. Gece gündüz pala yapıyoruz şu hallere bak.

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sonlarda normal kapı parçası çok zor bulunur.Tek yol çarpan denk getirmek.Yoksa daha çok 800 gg ye 1 parça çıkarırsın...

13. İlk baslarda 5 li ve 100 lu bas 10 parca fln kalınca sadece 5 li bas ve carpan tutturmaya calıs acılır. 22 kappada herculleri fulledim zeta vermiyor acması sorun deil o kadar acıp bişey vermeyince ust uste o zok daha kotu inan bana :D

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Şans işi tamamen ben geçen 1450 gg ye zeta açtım ama başka bir zaman 2000 in üstünde bastım anca açıldı.

15. geçenlerde 98 bin uridiuma açtım indirim paketi ve vip var gemide 1400 gg ediyo bir sonraki gün 147 bin uriye açtım yani 2100 gg ediyo tamamen şansa ve basma taktiğinie göre değişir sonlara doğru 100 lü ve ya 10 lu basmamak gerekir

16. yalnız 16 zeta yaptım 3 havoç verdi ne şansmış bi bize gülmedi

17. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bir gün şans mutlaka sizede gülecektir pes etmek yok .....

İyi Forumlar.

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Banada 6 zetadan 3 havoc çıktı.

19. teşekkürler asalet modum :D

20. 13 zetada 8 havoc :) taktik felan yok şans işi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.