Zetaya 2500 gg den fazla bastım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. capcalm

capcalm User

11de 10 havoc sans degil :) ve hala zeta yapiyorum. son 20 parca kala 1-1 2-1 3-1 hangi sirkette iseniz onda 5li olarak basaniz ve parca veya carpan cikmadiginda sayfayi yenileyiniz. carpan ciktiginda 1li basiniz ben bu sekilde 1700 gg civarinda aciyorum

2. hedefim

hedefim User

arkadaslar 110/111 suan 100lu bassam acilirmi

3. #tOrk#

#tOrk# User

ben vazgeçtim artık kutu saymaktan..

nasıl başladıysam kapı tamamlanana kadar aynı şekilde gidiyorum. (mesela 100'lü basıyorsam kapı tamamlanana kadar kutu+uri devam ediyorum). tamamlanmıyorsa yine biriktirip yine aynı şekilde devam ediyorum..

20 zeta yaptım, 5 havoc var. ve bunun birisi demaner etkinliğinden, birisi de korsan kutusundan çıktı.. zetadan çıkma oranı 3/20 yani..

support'a başvursam sanki "tüh sana yazık oluş, hemen verelim 3-5 havoc" demeyecekler tabii ki.. "şans, ne yapalım yani" deyip geçecekler. nasıl bi şans ise hep bizim aleyhimize..

Volkan Konak'ın dediği gibi, tam da "huysuz, aksiii, nalet.." modundayım..

not: bilen varsa şu havoc çıkarma taktiği versin bi zahmet..

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorusu olanlar yeni konu açabilirler.

Konu kargaşa haline geldiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.