zetaya ara vermek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaşlar zetaya ara verdim son 6 tanede hiç gelmedi epsilon yapcam ilk lf4ümü alacağım şu an epsilon 59/99 40 parça var sizce kaç gg de açılır?Birde ilk epsilonumu yapıp lf4 ü aldıktan sonra apise havoç için yine zetaya başlıyım mı yoksa apisi almıyıp kappaya mı devam edeyim apis 50k uri 38parça çıkarılı,27argeyim,goli var 3lf4 bo2 lf3 hızlar vb.full pette herşey ful
    ---Sizce 1epsilondan sonra zetaya mı başlıyım yoksa kappa falan mı yapııym?
    ---Ayrıca epsilon son 40 parça kaç ggde açılır?

2. eskisi gibi kapi parcasi vermiyor isin zor acarsin isallah

senberk99 bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zetadan Havoç almak tamamen şans işi.Çıkmayınca biraz ara vermeniz falan sonucu değiştirmez.

Epsilon da kalan 40 parça yaklaşık 600-700 gg arası açılabilir.

%10 vuruş gücünü elde etmeniz için Zeta kapısına devam edip Havoçları fullemelisiniz.

Daha sonrada İrislerinizi 16 seviyeye çıkarıp ondan sonra Kappa kapısına yönelmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kapıların kaç parçada açılacağı konusunda tahminde bulunmak çok zor,mümkün olduğunca çarpanları kaçırmamanızı tavsiye edebilirim.Geminizin ekipmanlarınız yazmammışsınız ama yinede Zeta kapısını yapmanızda fayda var şöyleki;
    Zeta kapısını yapmalısınız,kapıdan gelen ödüllerle;
    -Günlük dosyalarıyla arge basabilir geminizin Saldırı ve Savunma gücünü arttırabilirsiniz,
    -Dıroıtleriniz i.çin Havoc tasarımı çıkartma şansınız olur,
    -Ganimet anahtarlarıyle,x2 gününde Apis ,Zeus parçası ve LF4 çıkartmak için kutu açabilirsiniz.
    -Urıdıum,şp,Tp,kredi ve rütbe kasma şansınız olur .
    LF4 sayınızı arttırma yoluna gitmelisiniz kapı yaparak veya kutu açarak...
    İrislerinizi 16 seviyeye geliştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Vermiyor yani ypaıcağım bişey yok sürekli yapıyorum 2-3 günde bir açıp yaptım 4500gg biritkridim 3 kere açtım falan olmadı 1kere epsilondan lf4ü alıyım dedim

Modum özellikleri yazdım 27arge 3lf4 8havc 8 iris(apis=50k havoc çıksa alcam direk) lf3,bo2,hız ,pet modüller ful böyle yani...Birde şunu soracağım palladium mmo şirketinde pvp haritaları ise vru ve eic şirketinde ben mmoluyum katlayıcım var kutu zor olsa da topluyorum yani saatte 9k uri+60gg geliyor sizce palla mı toplıyım kutu mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2015
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

9 Havoçu bulmadan Apisi almamanız mantıklı.

Paladyum toplarsanız ortalama Pet ile birlikte,saatte 1500-1700 arası.Bölü 15 derseniz yaklaşık olarak 100-115 gg arası yapar,buda 10 k veya 11 k urıdıum demektir.

Kutu toplayarakta aynı urıdıumu almaktasınız.Aralarında pek fark yok.Nerede rahat ediyorsanız onu uygulamalısınız.

Keyifli Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

Fakat + birde 60gg alıyorum tabi ayrıca da 1gg=70uridium oldugu için sanki kutu daha mantıklı zaten pallada sürekli baskın yemeye başladı :( Gerçi baskını yapanlar arkadaşlarım oldugu için sıkmıyolar fakat az adam olunca palla da çıkmıyor

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bencede kutu toplamanız sizin için daha faydalı.

5-3 Haritasındaki çıkan Paladyum taşları,o an haritada bulunan oyuncu sayısına eşdeğerdir.

Keyifli Forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

550gg bastım epsilona 59/99 du 77/99 oldu off :(

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Az kalmış,demekki çarpanlarda fazla parça denk getirememişsiniz.

İnşallah kısa zamanda açılır.

Keyifli Forumlar.

11. senberk99

senberk99 User

Teşekkürler,inşallah şimdi palladayım 2100 palla oldu pet topluyo inşallah yarın öğlene kadar açılacak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.