Zetaya hazırlık

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve q0khaN1 tarafından 28 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. q0khaN1

q0khaN1 User

Selamlar,
    Yarınki 2x ödüller için hazırlık yapıyorum. Oyunun uzmanı arkadaşların ve moderatörlerin yardımına muhtacım. Bir kaç soru soracağım izninizle.

İrisler ile toplamda 31 adet jeneratör, ve 31 adet lazer takabiliyorum.
    Gemim Goliath Enforcer. Burgu uçuş düzenim var.
    (beslemesiz 7-8k vuruyorum x1 ile burgu uçuş düzeni ile)
    (kalkan miktarı 223.800 default uçuş düzeni ile)

Arge

Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5​

Kalkanlar
    • 6 adet B02
    • 2 adet B01
    • 23 adet A03
    Lazerler
    • 20 adet lf3
    • 5 kararsız lf4
    • 2 lf4
    • 4 Spectral Lencer II
    1. Bu ekipmanlar ile zetanın üstesinden gelinir mi? Ne kadar uzun sürer?
    2. Güve uçuş düzeni almalı mıyım?
    3. Birleştirden Venom almayı düşünüyorum ama malzemeler eksik, dükkandan alırsam 60k uri harcamam gerekecek. Gemiyi almalı mıyım, yoksa g-enforcer yeterli mi?
    4. Uridium ile en optimum ne yapılabilir?
    5. Konfigürasyon nasıl olmalı? Konfigürasyon 1de gemi hız irisler lazer, konfigürasyon 2de hem gemi hem irisler kalkan olmalı diye düşünüyorum.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Yaptığım ilk Zeta kapısında 6k vuruyordum ortalama olarak ve 2 saatimi almıştı kolayca bitirmiştim sorunsuz şekilde yapabilirsin :)

Güve kesinlikle etkili bir uçuş düzeni oluyor kapı yaparken, gelen düşmanların kalkanları yerine DP'lerine vurduğu için kolayca patlatıyorsun ve kapıyı kısa sürede bitiriyorsun,

Venom almak yerine eğer modülleri varsa Solace alman çok daha iyi olacaktır, hem yaratık keserken canın azalırsa Nano Küme yeteneği ile gemini kolayca tamir edebilir ve yaratık kesmeye ara vermezsin, hem hız modülü ile yüksek bir hıza ulaşabilir ve NPC hasar modülün varsa yaratıklara fazladan vurabilirsin :)

Uridium'u irislerinin seviyelerini arttırmak, droit uçuş düzeni almak veya PET'ine yatırım yapmak için kullanabilirsin ayrıca kapı açmak için de son derece uygun olabiliyor bazen :p

Minerva, .Paradoks. ve q0khaN1 bunu beğendi.
  3. q0khaN1

q0khaN1 User

Yorum yaptığınız için teşekkür ederim, ''eğer modülleri varsa Solace alman çok daha iyi olacaktır,hem yaratık keserken canın azalırsa Nano Küme yeteneği ile gemini kolayca tamir edebilir ve yaratık kesmeye ara vermezsin, hem hız modülü ile yüksek bir hıza ulaşabilir ve NPC hasar modülün varsa yaratıklara fazladan vurabilirsin :)'' kısmında bahsettiğiniz modüller nelerdir nasıl elde ederim hiç bir fikrim yok, sahip miyim onu bile bilmiyorum. Ayrıca PET için ne önerirsiniz, 5. seviye şuan ve kendisine hiç harcama yapmadım.

4. ateistkeci

ateistkeci User

Modüller şu an etkinlikle alınabilen %5 hasar modülü mevcut. Onun dışında geçmiş etkinliklerden elde edilebilen +%15 NPC hasarı modülü vardı şu an onu almanın bir yolu yok. Hız modülü ise yine şu an etkinlikte hedefler kısmından alınabiliyor :)

q0khaN1 bunu beğendi.
  5. q0khaN1

q0khaN1 User

Yorumlarınız için teşekkür ederim, son kez rahatsız ediyorum sizi; 00.00(12:00 AM)'den sonra 2x ödülleri direkt başlıyor mu? Bir gün içinde defalarca zeta yapabiliyor muyum?

6. Sunucu saatine göre 00.00 da başlıyor anasayfada yazar zaten galaksi kapıları sekmesine girdiğinde de gösteriyor. Evet o gün içinde istediğin kadar kapı yapabilirsin ve o gün içinde bitirdiğin kapılar çift ödül veri (x4 ve uridium ödülü hariç)

.Paradoks. ve q0khaN1 bunu beğendi.
  7. q0khaN1

q0khaN1 User

Zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. İhtiyacım olanı edinmiş bulunmaktayım, konuyu kilitleyebilirsiniz modum.

8. Rica ederim kolay gelsin :)

9. the_flood

the_flood User

konfi yaparken genelde şunu gördüm ;

1.konfi : gemi lazer ve kalkan , irisler lazer
    2.konfi : gemi lazer ve hız , irisler kalkan

deneyebilirsin o_O

10. Gayet kolay yapabilirsin. Ben avcı konfide yapıyorum kapıları.

11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bu ekipmanlar ile zetanın hakkından rahatlıkla gelebilirsiniz.Güve uçuş düzeni almanız kapıyı daha hızlı bitirmeniz için fazlasıyla yardımı dokunur.
    Uridium ile en optimum şuanki geminiz ile yapabildiğiniz kadar Zeta yapmanızı öneririm.
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.