Zetayı açamıyorum... Çarpanlarr...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Zetayı açamıyorum ve acilen 200.000 şeref puanına ihtiyacım var. 3.500uri+ 50Gg bastım 2 kere çarpanları x5 yapıp tıkladım ama ne şanssa denk gelmedi ve hala 6 parça eksik arkadaşlar.. Nasıl nerde basmalıyım GG leri oyunda bazı arkadaşlar özel kordinatları var diyorlar haritalara özel ağzından ancak PVP ve 1-4 lafını alabildim ama kordinatları vermedi.. Varmı bi öneriniz ?? 6 parça eksik, ayrıca kastığım urilerine galaxi gatese vurucam.

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım ben 4 kere yaptım zetayı şu an 5.için uğraşıyorum.5 li bas ve çarpanlar çıkınca aradaki farka dikkat et.Bu her seferinde işe yaramıyor ama 5 li basıp x2 yaptıktan sonra tekliye geçip 4. ya da 5. de çarpanı bulabilirsin.Sen yine garanti olması amaçlı biraz pala toplayıp 200 gg kadar biriktir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.