Zetayı Yapabilirmiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MoonLightKiller tarafından 22 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 18 lf3 9 bo2 8 iris golihat 6 level pet var arge 9 başlıkta dediğim gibi zetayı geçebilirmiyim ?

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

3. efeefe55

efeefe55 User

Yamassin Tabiki Cephanen Coksa

Cephane Gereksimleri:

x4: 125000 RSB: 78550

İyi Günler

4. Ciddimisiniz düz 4 k giriyorum herkez kolay diyor siz 125 k x4 den bahsediyosunuz .....

5. kaansakal

kaansakal User

efeefe55 baya bi uçmuş
    sen 10k x2 ile gir zetaya
    İlk 2-3 bölümde x2 harcama sonra gelenlerde zorlanırsan x2 atarsın baktın canın azalıyor köşelere kaç zaten uçarken de canınn tamir oluyor.Hele son yaratık en basiti
    yaratıkları kaçarak kesersen sorun yaşayacağını düşünmüyor hatta belki 10.000 x2 bile harcamassın.

6. eray

eray User

kami3 olsa pek zorlanmazsın,benim tavsiyem bir konfini full kalkan ve full hız yap,kamin var mı bilmiyorum ama kami atmak için bu konfiyi kullanırsın,diğer konfiyide vuruş gücü yüksek yap

7. petim var kamikaze 2 kombo tamir var tamir var bide 40 x2 12 x3 15 x4 10 sab var :)

8. eray

eray User

yaparsın bence ama biraz uzun sürer,ayrıca zorda kalmadıkça elit cephane kullanmanı tavsiye etmem

9. Gereksinimlerimi söylermisiniz bir de bu gemi ile başka hangi kapıyı yapabilirim aklımda epsilon var ....

Yokmu cevap ??

Kapıyı Tamamladım Herkeze teşekkürler konu kapanabilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2013
  10. Merhaba ,

Kapı tamamlanıp konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.