Zetta Tatattaa :))

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mehraba adminler ve arkadaşlar 10 iris gemim ve benim tam 4 dene havocum var :D 500.000 uridium ve %30 indirimim var şimdi ben bunları zetaya bassam kaç kapı açarım ve havocu fullermiyim zetadan 50K gelrek hesapalsak kaç tane dönebilirim ve çıkartabilirm tahmini

2. userqq

userqq User

Bir kapıyı 170k ile açsan 50k kapıdan gelen uriyi katarsak 120k ile bir zeta eder.Bu durumda 4 zeta açarsın.Kaç havoc geleceği şans işi..:)

3. Ortalama 1.200 ggye açılsa yani 120k uri eder, 50k uri geri gelir 1 zeta 70k uri etmiş olur.

7 zeta yapılır.

4. kaçlı basayım :D

5. 100'lü bas gitsin :D

6. en fazla 7 zeta açılsa bunlardan sadece 3 - 4 ünde havoç çıksa 8 havoç kalır 3 havoç :p

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gg indiriminde acsan daha sansin olurdu aciliyetin yoksa.

8. aciliyetim yokda 1 haftalık indirim paketim var bu hafta gelir mi ki

9. 15 şubat karnaval başlıyor etkinlik için indirim gelebilir ama belli olmaz.

10. uri kasmaya devam o zaman

11. Ben sadece tahmin ettim. Karnaval etkinliğinde yeni gelen droit tasarımlarından kırmızı olanı almak için kronos yapmamız gerekecek ve buda bir sürü kapı demek bunun için indirim çıkarabilirler.

12. ahahah gg indirimi geldi <3 :D

13. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konuda başka sorunuz yoksa kilitleyelim.

iyi forumlar.

14. Lock :D

15. Merhaba ,

Lütfen forumda Türkçe dışında dil kullanmamaya dikkat ediniz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.