zeus 10. havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕωєєтнιт®™ tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaslar ben 9 havocum zeusum su anda insaata hazir durumda fakat son 3 kapidir havocu bulamadim. zeusu insaa etmedigim icin mi vermiyor boyle bir kistas var mi? cunku 10. havocu cikarinca zeusu almayi dusunuyorum

2. 10 kapıda sıfır çeken var sen gene iyisin :cool: ha bu arada hangarında 12 havocu olanı da biliyorum , yani droid sayınla havocun gelmesi arasında hiç bi bağlantı yok ;)

3. zeus olmadan da çıkar ben 40 kapıda tamamladım arkadaşım da da zeus yok oda 43 kapıda tamamladı kısmet 20-25 kapıda tamamlayanlarda var nasip

4. tamamıyla şans işidir bende 14 tane havoc var yani diroitle bir alakası yoktur

5. edinak1979

edinak1979 User

7 kapıdır vermiyor banada :( bi ayar işi varda çözemedik gitti

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba;

Bu tamamen şans işi,Zeus dirotinizi hazırlamamanızla alaklı değil.10 havoçu alıpta zeusu alırsanız daha iyi olur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.