Zeus alabilmem için ne kadar sandık açmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheLegenDisBackk tarafından 6 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar zeus gününde açabildiğim kadar korsan kutusu açmayı planlıyorum. Şu an 6/45 parçam var. Sizce ne kadar sandıkta zeusa sahip olurum ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Tahminimce 700-800 sandıkta iyi bir ilerleme yapmış olacaksındır hatta belki Zeus'u alabilirsin bile :p

Emi0666 bunu beğendi.
  3. Viraaa

Viraaa User

2500 -3500 arasi.

4. Emi0666

Emi0666 User

bence 2500 3000 çok fazla ve tamamen şansa bağlı ama bana göre en kötü ihtimalle 1000 anahtarda 35 parçayı toplamış olur gerisine anahtar harcamasına gerek yok bence uri ile açmalı 35den sonra

+1

5. Viraaa

Viraaa User

30 anahtarda bir zeus parcasi cikarma olasiligi cok dusuk.ama dedigin gibi tamamen sans.sansi bol olsun...

Emi0666 bunu beğendi.
  6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem yaklaşık 1000 kadar anahtar biriktirip açman yönünde biraz garantici bir insan olduğum için hem Zeus elde edebilirsin ya da baya bir yaklaşırsınız. Onun yanında birleştir malzemelerini fazlasıyla elde edersiniz ilerde işinize çok yarayacak.

İyi forumlar.

7. 750 anahtar açıp zeusu 30 parça yapıp geriye kalan parçaları uridium ile alıp kurtulmandır tavsiyem .

8. Hamlet

Hamlet User

1000sandıkta tamamlayamazsın tahminen en son 450 sandık açmıştım 10 parça vermişti sonra 16 parçayı uriyle aldım :)

9. Richie

Richie User

Bana kalırsa sen zeusu filan boşver o anahtarları git prometheus için kullan seni 2 tane slot kurtarmaz ama prometehuslar kurtarır.