Zeus almalı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diroit almak bir arzu, istektir hemen yapılması gerek yoksa içinde bir boşluk oluşur :p Aynı durum bende de var daha 13 parçada zeus 20 olunca direk almayı düşünüyorum. Havoc durumu mantıklı ama şöyle bir şey var ki peş peşe 20-30 tane yapabilecek misin? Yapamazsan fullenmeyeceğini sende iyi biliyorsun. Zeus'a lf-3 koysan kaba hesap 300 fazladan vuracaksın ki bu da zeusu olmayan bir gemi için 6 lf-4 demek. Demon tasarımında vardır elbet oradaki %10'da güzel bir rakam :D

2. Aliens

Aliens User

Yalnızo %15 roket hasarı veriyor. Ama tabiiki fena değil. Heleki alt evrende leonovla mükemmel uyum oluşturuyor. Ama inan benim çarım neredeyse Full ancak Havoc daha 4.:( Çıkmıyor...

3. Kesinlikle zeus almalıyım hiç bir pişmanlığım olacağını sanmıyorum.
    3 ayda bir zeta yaparım:D Bütün günümü oyuna ayıracak zamanım yok ve para verecek durumumda yok.

4. Aliens

Aliens User

Sen zaten kararını vermişsin, sormana gerek yoktu. :) Ama 3 ayda bir Zeta yaparsan ohoo 2023 é anca tamamlanır. :)

5. Doğru düzgün oynasam haftalık olur belki ama sürekli npc kesmek ve kutu toplamak sıkıcı. 1 tallon 128 uri nedir bu devirde.

6. Sen en iyisi al yoksa pişman olacaksın :D Küçücük yeni bir topun olacak yerim onu :rolleyes:

7. Aliens

Aliens User

Ee bir şekilde başlamalısın ama. Aslında kapı açmak konusunda üç-beş taktiğim vardı amaaa... :D :p
    Tabirine bayıldım! Küçücük TOP. :D Vallagi heleki 16 seviye ve herküllüyse daha bir ayrı yerim onu. :)

8. Optimus312

Optimus312 User

176 kutudan bir tam zeus 11 parça ve 1 lf4 ve venom çıkardım şans ama x7 haritalarında toplayın bence ne çıkıyorsa orda çıkıyor

9. ORION

ORION User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.