Zeus Alsammı acaba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6tarik59 tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6tarik59

6tarik59 User

Benim gemim 9 iris 9 havoc zeus için urim hazır ama zeta yaparak 10 havoc olunca almak istedim 6 zetadır havoc çıkmıyo bıktım artık sizce havoc bonusunu korumalımıyım yoksa zeusu alıp yine havoc çıkar ümidiyle zetaya devammı etmeliyim ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bence ilk olarak zeta yapmaya devam edip havocunuzu alın ondan sonra zeusu satın alırsınız.%10 hasar bonusu önemlidir :)

İyi forumlar

3. senberk99

senberk99 User

Bende de aynısının apis olanı var :D 6zetadır havoc yok apis ucuzladı alamıyorum havoc bekliyorum gelmiyor 8iris,8havoc duruyorum

4. 6tarik59

6tarik59 User

öylede modum yapmaktan ciğerim soldu :D 4 gündür 6 zeta yaptım kutu toplamaktan gg basmaktan rüyalarıma giriyo artık çıkmıyo da çıkmıyo :D
    inşallah alırsın havocunu :)

5. senberk99

senberk99 User

Sende inşallah alırsın saol :D Zeta 93tü 200gg bastım 99oldu açılsa bugün gircem yetti artık

6. 6tarik59

6tarik59 User

haha :D ben günde 1.5 zeta açıyorum :D en son 100 dü 400 gg bastım açıldı çok şükür :D zeusun urisini harcamadan uride basıyorum arada :D

7. senberk99

senberk99 User

Ney gunde 1.5 zeta ne demek :)

8. Soyuz*

Soyuz* User

Nasıl açıyorsunuz yav günde 2 zeta falan ben pala topluyorum pet ile canım çok sıkılıyor 5 günümü alıyor bir zeta açmak bakalım biraz da sabır işi

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence 10. havocu çıkartmadan almayın sonuç olarak havoc şansınız şuan mevcut 10. çıkınca almanız daha iyi olacaktır.

Keyifli forumlar.

10. BonusRasta

BonusRasta User

Ben halen uğraşıyorum, hesabımı kontrol ettirecem. Önce 1600 gg biriktirdim zetaya bastım açılmadı, geri kalanı 400-600 gg bas açılır dediler biriktirdim açılmadı. 2 hafta olacak 400-600 gg biriktirip basıyorum daha 107 parça oldu. Siz bunları yaşasanız oyunu oynamazsınız :D şimdi 274 gg var basmayı düşünüyorum sıkıntıdan.

Bu arada havoc çıkarana kadar alma bence zeus, zaten havoc çıkana kadar zeus parçasını tamamlarsın :)

Edit, 274 gg 100'erli bastım açıldı.

KatilLaz53 bunu beğendi.
  11. senberk99

senberk99 User

hayirli olsun :)

12. Havoc çıkmadan alma, çok heves ediyorsan ve Iris'lerin geliştirmesi yoksa 1 Iris'i satıp yerine Zeus inşa edebilirsin.

13. 6tarik59

6tarik59 User

oda mantıklı ama irisler 11 level :) satmak çok saçma olur o kadar uri kaybım olur :)
    kusura bakma mesajını görmemişim gün boyunda 5-6 hatta bazen 7 saat kutu tpluyorum katlayıcım var ve petim oldukça geniş yerleri dolanıyo 4 radar var kutu protokolüde var 3 gg çıkıyo ek olarak gelen uridende biraz basıyorum ki indirim paketimde olduğu için 100 gg 7k uriye düşüyor böylece uriyide bastığm zaman ucuza basıyorum açılıyo :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.