Zeus Diroidi İçin Öneri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve OBT tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OBT

OBT User

Sadece 1 tane zeus parçam ve 800.000 uridiumum var. Zeus diroidine giden en doğru yol nedir? Zeus gününde ganimet kutusu açmak mı, apocalypse ya da obsidyen açmak mı, indirim paketi ve VIP alıp direkt uridium harcayarak geliştirmek mi veya başka bir yol önerir misiniz?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Size önerim apocalypse ve zeus günlerinde kutu açmanız olacaktır. Obsidyen kutularından zeus çıkmamaktadır. Parça sayısı 20-25 olduğu takdirde indirim ve vip paketleriyle ucuz bir fiyata alarak da zeus diroidini elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. big_boys59

big_boys59 User

Ben senin yerinde olsam indirim+vip çekerek ZETA kapısını yapardım x2gününde neden dersen normal direkt almaya kalksan baya uri gidicek en azindan kapi yaparak 50 yesil ganimet alabilirsin+ kapidan gelicek 60k uri ile birlikte

Luminous bunu beğendi.
  4. valla zeus gununde acmanı yanı zeta yapmanı öneririm
    ben nakit aldım ama bo3 ler ıcın bolca hurda ıstıyor kutu açsaydım bu aşamaya gelince işimi görmüş olurdum
    bir bo3 ıcn gereken malzemeler için 100 kutu açmam gerekıyor

Luminous bunu beğendi.
  5. OBT

OBT User

Önerileriniz için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.