Zeus diroidi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BALE1I tarafından 13 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BALE1I

BALE1I User

Arkadaşlar Zeusu uriylemi alayım yoksa enektarlamı 1 parçası var :D sürekli indirim çekerim 1m uriye denk geliyor 44 parça erkinlik sağolsun 550k uri var şuan orta seviyenin biraz üstü gemi sizce öneriniz nedir ?

2. Eğer uriyi yine kasabilecegini dusunuyosan cek indirimi al gitsin :)

3. Pro lazerin ful değilse ona yönelmeni öneririm zeusu sonra bi şekilde alırsın :rolleyes:
    Ama illa ki hemen alacağım diyorsan enektar işine girme yoksa işin içinden çıkamazsın :D indirimi çek uriyle al(ganimet hali hazırda bolsa genelde zeusun 30 parçasını falan aç gerisini uriyle al derler)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenleyip daha uygun bir bölüme taşıdım. Size tavsiyem eğer argeniz de tam değilse zeta yaparak anahtar biriktirip sonra o anahtarı zeus gününde kullanmanız olur. Diğer türlü uridiumla almanız sonucunda zararlı çıkabilirsiniz :) Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. BALE1I

BALE1I User

Arkadaşın dediği gayet mantıklı geldi proya yöneliyim zeusu başka şekilde alırım
    zeta döneyim o zaman 1m az uridum değil çünkü pro için anahtar hemde zeus için kasmış olurum teşekkürler
    konunun kitlenmesi uygundur

Grandmaster. bunu beğendi.
  6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim konunuzu isteğiniz üzerine kilitledim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.