Zeus diroit parçası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 19 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Zeus gününde 540 adet kutu açarsam tahmini zeustan kaç parça alırım? 615 k uri var. %25 indirim alıcam. Yada indirim ile beraber 100 k uri daha kasıp direk mi alayım zeusu. lf4 derdim yok bolca var tek eksiğim zeus.

2. Bence 100000 uri daha biriktir ve al 540 ganimettem 10 tane çıkar çünkü ben 350 taneden 6 tane çıkardım zeus gününde onun için yuzbin uridium biriktirip direkt al indirimle anahtar alma çok pişman olursun

3. Bende diyorumki haftasonu o kadar uri ve kazanacaklarınla beraber en azından 6-7 tane zeta yaparsın buda sana 300-350 anahtar demektir.Benim ihtiyacım olsa öğle yapardım karar sizin.Bol şans.;) Zira anahtar almak mantıklı değil.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Bu itemleri alırken pek sabır olmuyor ondan dolayı direk uridium ile zeusu almanı öneririm.

5. kadir7751

kadir7751 User

zeus gününde 475 sarı korsan kutusundan 6 zeus parçası çıkardım sonraki ay scrap kasıp 11 tane obsidyen açmıştım direk zeusun kendisi çıktı kutudan :D şans işte (geçen sene oldu bu olay.Bu yıl ki kutu içeriklerinde değişme olabilir bi bilgim yok)

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bölüme taşıyorum bu sayede oyunculardan fikir alabilirsiniz.

İyi forumlar

7. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

anahtarı uriyle almayı düşünüyorsanız zeta yapmanız daha mantıklı olur dosya ve elit cephanede kasmış olursunuz daha faydalı olur ve daha fazla anahtar elde etmiş olursunuz

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. BlueSparkk

BlueSparkk User

%25 indirim çekip zeusu direk satın aldım. yorumlarınız için teşekkür ederim :)

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Hayırlı olsun efenim, diroidinizi almış olmanızdan dolayı konunun kilitlenmesi uygundur. İyi oyunlar. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.