Zeus Droidi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Star- tarafından 6 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Star-

-Star- User

Merhaba millet,

Hazırda 190.000 uridiumum var,zeus droidi 21 parçada 249.850 uridium istiyor.Yeşil anahtar alsam tahminen kaç zeus parçası çıkarırım veya benim için direk olarak droidi mi almak daha karlı olur? Görüşlerinizi almak istedim.Şimdiden teşekkürler..

2. Ben senin yerinde olsam biriktirip satın alırım. İNDİRİM PAKETİ AL % 25 dahada ucuza gelir 5 ,30 tl masraf etmiş olursun yazık etme urilerini.Biri çıkıp sandık al şansını dene diye bilir ama hesabını sen yap. Yok indirimli bu fiyatı istiyor diyorsanda bir şey kalmamış 3-5 günde tamamlarsın eksik uriyi.Şansın açık olun.

3. 190k uriye indirimle ( 1 haftalık indirim 5.30 tl ) 180 kadar anahtar alırsın, tahmini yaklaşık 8-10 parça bulursun( kısmet belki daha fazla belki daha az :)), gerisi için yine anahtar alman lazım yada uri ister, avantajı kutulardan çıkan malzeme, dezavantajı daha çok uri gider, ben olsam kutu açardım :)

4. 来るに

来るに User

Uridium'unun tamamını değil de bir kısmını kullanarak anahtar almaya ne dersin? Şansın varsa diğer seçeneklerden daha ucuza gelebilir.

5. JudgeTC

JudgeTC User

Direk hepsini kutu al aç zeus gününde.Şanslıysan harika olur senin için.

6. -Star-

-Star- User

Değerli vaktinizi ayırıp görüşlerinizi belirttiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bir fikir oluştu kafamda.Konuyu kilitleyebilirsiniz efendim,hepinize iyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.