Destek Zeus Droidi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 1 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba 25 adet zeus parçam var anahtarımı sıfırlamış durumdayım indirim paketi çekip uri ile mi almam daha mantıklı olur yoksa scrap kasıp apocalypse kutularından zeus mu düşürmeye çalışmalıyım?

Konu dışı bir soru: Hammadde toplama hızı gemi hızıyla alakalı mı vega ile mi daha hızlı pala toplarım yoksa citadel ile mi :)

Son düzenlenen: 1 May 2020
  2. paladiumda uzun süre takılıyorsan citadel yüksek ambar ile büyük avantajdır vega ile daha yüksek hızla toplarsın doğru ama 10saat toplama sürende 20dk anca kar edersin çünkü palladium birbirine çok yakın olduğu için hızla çok işin olmuyor zeus içinse havocların full değilse ya da gemin orta seviye bir gemi ise zeta yaparak anahtar kazanıp öyle açmanı tavsiye ederim anahtar kesinlikle uri ile alınmamalı bence

►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum ve başlığınızı düzenliyorum. Apocalypse kutularında şansınızı denemenizi öneririm bu şekilde yüklü miktarda uridium harcamayıp başka yerde kullanabilirsiniz. Hammadde toplama hızında ise vegayla toplamanız tabii ki daha hızlı olacaktır citadele göre ama eğer paladium için soruyorsanız citadelle zaman bakımından daha kazançlı çıkabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. havocları fulledim yaklaşık 1- 1.2 k civarı anahtar harcadım bıktım yani çıkmayınca zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum zetaya tabii devam edicem pro lazer için devam etmeyi düşünüyorum ama kutu açmak için değil :)

5. joetly

joetly User

bende farklı bir yönden uyarmak isterim.

scrap kastıktan sonra apocalypse ganimet anahtarı yapmak için bölünme kristallerini de harcaman zorunda kalacaksın (ki çıkıp çıkmayacağı garanti değil) yarın öbür gün herculesleri fullediğinde bu sefer spartan için bölünme kristali kasmaya çalışacaksın.

yeni indirimli uri ile almak bence biraz daha mantıklı. yada bir miktar daha açabilirsiniz. en azından 1-2 zetayı zeus için feda edebilirsiniz. 100-120 anahtar daha açıp 30 zeus yapmaya çalışın isterseniz. yok olmaz derseniz de 25 de iyi bir rakam bence.

yani asıl anlatmak istediğim hem scrap, hemde bölünme kristali için zaman ayırmak zorunda kalacaksınız.

6. evet bölünme kristali olayı konusunda çok haklısınız ancak şuan benim seviyem için çok erken o şuan elimde 800 k uri var 400 ünü feda ebelirim sanırım ya kutu çileden çıkarmaya başladı çünkü çıkmıyor apisin 2. si biticek neredeyse :D

Son düzenlenen: 2 May 2020