Zeus droit Fikir lütfen..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TlgKn tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1m uriyi ne yapıyım ?

1. anattar al

100,0%
  2. zeus al

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TlgKn

TlgKn User

iyi oyunlar arkadaşlar.. zeus droiti uri ile hemen alıyım mı yoksa 1m uri ile anattar alıp şanşımı deniyim ?
    herkeze şimdiden teşekkürler

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Anahtar almanızı öneririrm.

Keyifli forumlar

3. Ancasin

Ancasin User

Bence anahtar al, parça buldukça fiyatı düşer. Alabileceğin miktara düştüğü zaman hemen inşa et ile al. Ben böyle yaptım. Fiyatını baya düşürdüğün zaman anahtar alıp şans kovalamak saçma olur bence. He şansızım dersen, bütçeden de sıkıntın yoksa hemen inşa et dersen zamandan baya kazancın olur tabii.

4. 6750067

6750067 User

1mil uriyi ne kadara aldın

5. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bu soruyu sormana bile gerek yok direk sen anahtar alıp şansını dene pişman olmayacaksın kesinlikle

7. TlgKn

TlgKn User

beyler 250 anattarda 0 lf4 0 apis ve zeus parcası yapmış oldugum için soruyorum :)

8. zeus 1 buçuk milyon uri dırek alırsan,ben 450 m ye 300 anahtar aldım yanlış hatırlamıyosam 22-23 zeus buldum fiyatı 210 m ye filan düşmüştü direk aldım sonra,650 milyona almış oldum..1 milyonun varsa yarısına anahtar al hem başka şeylerde cıkar 12-13 parça bulsan geri kalan 500 lede dırek alırsın..

9. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

bencede şansını dene derim hem zeus parçası bulursun hemde lf4 bulursun belki şansına 20 lf4 çıkacak :D bellimi olur :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Anahtar alıp biraz daha parça çıkartabilirsiniz.

İyi forumlar

11. ZALIM__23

ZALIM__23 User

APİS DROİTİM VAR ZATEN AMA KUTULARDAN NADİREN DROİT ÇIKIYOR VE ODA ZATEN BENDE OLAN APİS DROİTİNE AİT PARÇALAR VERİYOR. ŞİMDİYE DEK HİÇ ZEUS DROİT PARÇASI BULAMADIM. DEFALARCA URİ ALDIM AMA HEP APİS ÇIKIYOR. BU KONUDA YAPMAM GEREKEN YADA YANLIŞ YAPTIĞIM BİŞEY Mİ VAR YADA BİLMEDİĞİM. NEDEN ZEUS PARÇASI ÇIKMIYOR.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

benim fikrim gg basip zeta yapilir havoc verir ,anahtar verir ,rutbe artar ,x4 gelir gemi ve oyuncu gelisir anahtar birikir zeus gununde acilir vesaire boyle gider..

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeusta daha cok apis veriyor lf4 bide ,zeus zor cikiyor bikac zeusta yedek apis tamamlaniyor genelde ,apis tamamsa bence zeus gununde en az 200 anahtar acin 4 zeus gununde falan anca maliyet alinacak kadar dusuyor

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız ne kadar inanırsınız bilemiyorum ben dün çıkan Zeus gününde aralıklar ile 200 kutu açtım Apis parçam 11 di 25 oldu Zeus parçam 0 dı 11 oldu hiç LF4 yoktu 3 LF3 tam değildi 12 eksiğim vardı tamamladım bir tasarım buldum(solace) çok ihitiyaç duyduğum 50'lik kamuflaj çıktı yine ihtiyacım olan 10 saatlik DMG-BO1 çıktı kalkanım 4 taneydi şuan 11 tane yani çıkmaz diye bir şey yok ve şunu söylemeliyim bir haritaya sabit kalmadan pvp haritaları dahil dolaştım ve atlama kuponu + 6100 rsb ve diğerleri bence 1 mil bende olsa ben yine uri vererek almazdım şuan apisin fiyatı 162bin uri ve ben yine almadım topluca uri vermeye hiç gerek yok sonuçta oyunu oynuyorum zamanla olacak bir şey sizde 1 mil uriniz ile bence kutu alarak şansınızı bir kez daha deneyin ve asla çıkmaz demeyin.

15. ZALIM__23

ZALIM__23 User

perşembe zeus günümüyü neden görmedim hiç eminmisiniz tüh. aslında vardı bende yeşil kutu 120 tane kaçırdım desene. valla bilmiyorum sen şanslısın bayağı şey almışsın kutulardan. benim gemi elit apis te var. ama zeus yoracak gibi.

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

X-6 haritalarında arama yapabilirsiniz Zeus için ve hatta x-8 e de bakınız bir dahaki zeusa kadar 120 olan anahtarlarınız belki daha fazla olur bol şans dilerim.

17. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

X6 ve X8 çok şanslı harita ya :D Bi keresinde 1-6 da 6 anahtarda 1 lf4 çıkarmıştım

Geçende günlük görevden ganimet anahtarı çıktı 1 tane 1-8 de 1 apis parça çıkardım 2 side normal gündü özel bi gün değil

Nefes bunu beğendi.
  18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu sahibi konu takibini bırakmış.Eğer takip ediyorsa yeni konu açarak fikir bekleyebilir.

Konu güncelliğini yitirdiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.