zeus günü kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaL^^РОССИЯ tarafından 28 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 60 tane kutu açtım 1 tane zeus parçası çıktı 4 2 de açtım çogunlukla yani içerigi biraz artırın o kadar emek sarfediyoruz yani lf4 bulamadım zeus çıkmıyo yani biraz daha artırın

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size bir öneri üst üste çıkan zeus günlerinde 2.kez çıkan gün açmayın biraz birikim yaparak diğer zeus gününü bekleyin ben genelde 2 kez yakın zamanda çıkmış olan özel günlerde 2.kez çıkan günde hiç açmıyorum bence bu metodla hareket ederseniz daha çok parça bulma şansınız olabilir.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Tamamen şans işi ben bugün 12-13 kutu felan açtım 1 zeus 1 apis parçası çıktı

4. *Soulfly*

*Soulfly* User

300 kutu 0 lf4 5zeus parcası 2 apis parçası. 4-1, 4-2, 4-3. iyi forumlar

5. webce

webce User

valla 150 kutuda bundan bı oncekınde 0lf4 ıvır zıvır tam artık yeter dediğimde zeus düştü :)

6. Merhaba ,

Arkadaşlar planladığınız zaman olmaz tamamen doğaçlama yaptığınızda ise garip şeyler olur. :) Mesela 200 kutu açıp 5 LF-4 bulurum gibi plan yapıp açarsınız çıkmaz ama gider 20-30 kutu açarsınız 2-3 LF-4 çıkabilir.

Ayrıca kutu açıp çıkanları uygun şekilde Buradaki konuya yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.